...Боровинката е плод на различни видове малки храсти от рода Vaccinium, принадлежащи към семейството на Ericaceae. Боровинките са известни със своя тъмен син или виолетов цвят, сладкия и леко кисел вкус, както и с изключителните си хранителни и здравословни свойства.
... храна с наистина приятен, плодово-сладък вкус, напомнящ на червени плодове и шоколад. Освен това, той има високо съдържание на фибри и е източник на витамин A, калий, калций и желязо.
Разтворим и с характерен виолетов цвят, той е подходящ за използване в теста и сладкарски изделия от всякакъв вид, от хлебни изделия до сладолед.
...Многообразие от медоносни растения с 8 вида нектароносни растения.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Състав: Жълт мелилот, Виолетов детелин, Червен детелин, Александрийски детелин, Грубиян детелин, Сула без черупка, Люцерна.
Дълъг период на цъфтеж.
Силна привлекателност и изобилна храна за пчелите.
Агронономична адаптивност към различни среди.
ИЗПОЛЗВАНЕ:
Смес за опрашители.
СЪВЕТИ ЗА СЕИТБА:
Сезон на сеитба през есента септември - октомври.
Сезон на сеитба през пролетта март - април.
Плътност на сеитба 25-30 кг/ха.
Опаковка 1 кг.
Код на продукта:1006...
...Територията на Лас Педронерас представлява една от основните зони производители на чесън с отлично качество. Благодарение на климатичните условия и особеностите на почвата тук се отглежда специфичен вид чесън. Чесънът виолетов от Лас Педронерас е със средно-големи размери. Състои се от 8 до 10 скилидки, отличава се с виолетовия си цвят и е защитен от "обвивка" с бял цвят, която образува главата на чесъна. Има силен аромат, остър и стимулиращ вкус.
...Червено грозде, тайнственото очарование на сладостта
Red Globe Много известна и обичана, тя е любопитен резултат от кръстоска, получена в Калифорния, произход, който не й е попречил да бъде оценена и в Италия. Зърното е обемисто и с тъмен виолетов цвят, докато месото се отличава със своята сладост.
Сицилианско грозде, сорт Redglobe.
Стока от категория EXTRA
Кутия от около 7 кг
Събрано и изпратено в същия ден...
Сме една компания за плодове и зеленчуци, която произвежда Редичо, основно Редичо Ибернум и Вариегато ди Кастелфранко; от октомври до май. Разбира се, тъй като сме във Венето, родината на Редичото, отглеждаме и Чиоджа, Прекосе, Верона и Роза през останалата част от годината. През пролетта произвеждаме пресен чесън, бял и виолетов; от май до юли, особено най-ароматните и вкусни сортове. През...
... петниста пулпа. Портокалът Тароко е гордостта на производството 3moretti. Червените портокали Сангвинело са по-малко разпространени, но особено ценени, не само заради вкуса, но и заради плътната кора, която добре защитава целостта на пулпата. Най-червеният портокал от Сицилия обаче е сортът Моро. Неговата пулпа има виолетов оттенък благодарение на високата концентрация на антоцианини, а ароматът...