...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
Агрикола Сан Тедоро е основана през 2004 г., установявайки се на голямо имение между Галуccio и вулкана Роккамонфина с конкретната цел да произведе вино с огнено сърце, което има много истории за разказване на тези, които могат да слушат. Алхимията на ферментацията улавя тайни, желания и страсти, които само чакат да бъдат споделени. В нашия дълг към природата, органичното земеделие, заедно с...
... 45 ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ГРАНИТИ. ГРАНИТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ И В МОНОПОРЦИЯ ОТ 100g (ГРАНИТА ОТ ЧЕРНИ ЯГОДИ, ГРАНИТА ОТ БАДЕМИ, ГРАНИТА ОТ ЛИМОН, ГРАНИТА ОТ ИНДИЙСКИ ФИГИ, ГРАНИТА ОТ ФИГИ, ГРАНИТА С ШОКОЛАД, ГРАНИТА С ЛЕШНИЦИ... И ДР....) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТАРТУФИ: ТАРТУФ С ФИСТАШКИ (ИСТИНСКИ ФИСТАШКИ ОТ РАФАДАЛИ) ТАРТУФ ОТ ПАНТЕЛЕРИЯ (СЪС СЪРЦЕ ОТ ПАНТЕЛЕРИЙСКО ВИНО) ЧЕРЕН ТАРТУФ БЯЛ ТАРТУФ ШЕФ ТОРТАТА (НАЙ-ПРОДАВАНАТА) НАЙ-ДОБРАТА ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ НА ПАЗАРА!!!!! В) БАР ЗА ЗАМОЗЕНИ ТОРТИ 1) ТРИ ВИДА КРОСТАТИ (НЕ ИНДУСТРИАЛНИ СУХИ КРОСТАТИ) 2) РИКОТА С БРЕШНЯ 3) ДРУГИ 21 ТОРТИ ШЕФ...
Тенута Ла Новела е красива ферма, разположена на върха на хълм в Кианти, с изглед към древния град Сан Поло в Кианти, в самото сърце на тосканската провинция. От самото начало на дейността си производството е насочено към автентични и органични продукти. Днес Тенута Ла Новела произвежда едно от най-известните органични екстра върджин зехтини в Тоскана и три етикета червено вино, получени от типичните гроздове, които се отглеждат на тези земи от векове.