... фибри, всички основни хранителни вещества за нашия организъм.
В КУХНЯТА
В кухнята клементините Примизие могат да се използват по много различни начини. Могат да се консумират пресни като закуска, да се използват за приготвяне на сокове или конфитюри, или да се добавят в салати и ястия с месо или риба за нотка сладост. Те са също така отлична съставка за приготвяне на сладкиши и десерти.
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
По отношение на хранителните стойности, клементините Примизие са с ниско...
... нашия сушен прах от киви в своите формулировки за допълнителна хранителна стойност и богат вкус.
Използвани са при приготвянето на напитки на основата на сок, желе, конфитюри, сиропи, ликьори и сладоледи.
... крайбрежните планини на долния Аспромонте. Средата е характерна с определена морфология на планини с климатични характеристики на Средиземно море: това позволява наличието на широка гама от качествени селскостопански продукти, особено зеленчуци и плодове.
Биоконфитюри, приготвени с традиционни методи на обработка, като се използват суровини, обработвани изключително с натурални елементи, без...
... годините в сектора.
По-долу са някои от продуктите, които винаги ще намерите в нашата работилница: Гorgonzola d.o.p. на лъжица и на резени, над 30 различни вида Ерборинати на основата на Гorgonzola; колбаси от високо качество, свежи сирена от Валсасина (LC), зрели кравешки и козе сирена, мед, конфитюри, вина, яйца, прясна паста, йогурт, брашна, чай, инфузии, сладкиши и много други. Влизането в нашата работилница не само че е удоволствие, но също така е начин да разберете разликата между предлаганите от нас ръчно изработени продукти и тези, които обикновено се намират на пазара.
...Торрантика идентифицира "семейство от типични и ръчно изработени хранителни продукти" (изключително от Абруцо и Молизе) и също "от сертифицирано биологично земеделие". Ние правим качеството, ръчното производство и абсолютната автентичност нашата истинска и единствена сила. Ние сме и сертифицирана био реалност за референциите на паста (камут, спелта, също и пълнозърнеста, ръж, овес и царевица) и екстра конфитюри от италиански плодове. Сред нашите референции имаме и изискана гама от ръчно изработени маринати и "преработени" предястия, готови сосове и пастети/кремове.