Италия, Milano
...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност. Местоположение: Коркин, Копан Финка: Карлос Естевес Мехия Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище Варитет: Червен Катуай Процес: Анаеробна ферментация 48 часа Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
Италия, Savignano Sul Panaro
...Биологично кафе, много ароматно, с изразена киселинност на пресни плодове. Ноти на шоколад и цитруси.
Италия, Montoro
Рафел представлява най-доброто от сладкарските изделия на основата на кестени, получени чрез следване на стари и благородни рецепти, с помощта на иновационни методологии и напреднали техники, които запазват неизменени старите вкусове на най-добрата занаятчийска традиция. Кестените на продуктите Рафел произхождат от най-добрите производствени райони в Италия: Пиемонт, Тоскана, Лацио, Калабрия, Камп...
Италия, Monterotondo
... използване при приготвянето на хранителни продукти, течности, полутечности и твърди вещества, благодарение на отличната си разтворимост. Подходящо за приготвяне на напитки, сладолед, шоколад, хлебни изделия, паста и много други.
Италия, Sesto Fiorentino
... питие, което може да се консумира няколко пъти през деня за зареждане с енергия. Да се консумира у дома или в офиса в чаша или да се приготви и носи в ежедневните задачи, американското кафе е отлична алтернатива на еспресото или кафето от мока, на което ние италианците сме свикнали. Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта въпреки консумацията с времето. АРОМАТЕН ПРОФИЛ Ароматно кафе с деликатен вкус, с послевкус на какао, ванилия, шоколад, цветни нотки и сушени плодове.
Италия, Marciano Della Chiana
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена. Формат: 0,5 л. Тип вино: Сладко. Година: 2019. Държава: Италия. Регион: Тоскана. Сорт: 100% Aleatico. Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка. Цвят: Интензивен рубиненочервен. Аромат: Ягода, Слива, Дива роза. Температура: 12° C. Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
Италия, AVERSA
...Открийте нашето вкусно Banana Bread, ароматен и мек сладкиш, който съчетава естествената сладост на бананите с пухкавата и влажна текстура на прясно изпечен хляб. Перфектен за всякакви поводи, този сладък хляб е неустоимо и автентично comfort food. Основни характеристики: - Висококачествени съставки: Използваме зрели банани, фина безглутенова брашно, прясно масло и подбрани подправки, за да...
Италия, Milano
Армагни Милано на Милена Армагни предлага на своите клиенти престижна и елегантна услуга за кафе, хлебарство и сладкарство. В кафенето ще намерите всеки ден изключително вкусни пресни бриоши с крем, шоколад или конфитюр, кафе с отлично качество, топли капучино, ароматен хляб от всякакъв вид, пълнозърнест хляб, напитки и безалкохолни напитки в кенчета, алкохолни и безалкохолни напитки, плодови...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play