Италия, Milano
...Бразилия Санта Хедвиг е идеална за любителите на еспресо, които търсят въвеждане в специализираното кафе. С много ниската си киселинност, тя е перфектна за тези, които предпочитат да изпитат повече сладост в кафето си, и е силно препоръчвана за приготвяне на вашето утринно капучино. Ще имате предимство! С това кафе можете да се насладите на нотки на шоколад, по-близки до какао, смесени със сладките части на плодовете.
Италия, Savignano Sul Panaro
...Изненадваща смес, 50% Арабика 50% Робуста, сладка и плодова. С дълготраен послевкус и нотки на какао и червени плодове. Типично италианско еспресо и отлична основа за кафе напитки с мляко, като капучино, лате макиато и Флат Уайт.
...Смесицата от централноамерикански арабика и индийски робуста кафе зърна създава бленд, изпълнен с плодови, медени и ванилови нотки, комбинирани с елегантната и плътна закръгленост, която оставя изразен привкус на подправки и ядки, напомнящ на аромата на какао и богатата смес от мед и малц.
Италия, Milano
...Създадени с перфектна комбинация от 40% арабика и 60% робуста, нашите кафе зърна предлагат гладко и копринено тяло с упорит послевкус, който ще ви накара да искате още. Нашите класически кафе зърна са внимателно печени в Италия до съвършенство, придавайки им мек вкус с отличителен аромат на какао, който ще събуди вашите сетива с всяка глътка. Независимо дали предпочитате класическо еспресо или...
Италия, Sesto Fiorentino
... африкански Робуста сортове, това е правилното кафе за взискателни небца, които обичат силни и интензивни вкусове. Мекотата на крема разкрива приятни нотки на какао и лек намек за тютюн, за интензивен и упорит, но не горчив вкус в устата. Кафе за тези, които искат да смилат зърната си сами, напълно преживявайки подготовката на напитката във всичките й фази. Неповторим аромат, за да се презаредите и да изживеете приятни моменти сами или в компания. Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта, въпреки консумацията с времето.
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play