... естествени антиоксиданти (оливкови полифеноли) от зехтина. Ферментиралият чай, известен с търговското име Cold brew Kombucha, се накисва в студени чайни листа. Захарта, която се използва за ферментация, и пробиотичните култури, както и зехтинът, се добавят към получения чай. Леко газирана (газът се образува естествено по време на производството). Напитката е жива, не е пастьоризирана, съдържа Lactococcus, Lactobacillus и Bifidobacteria, както и естествени антиоксиданти (оливкови полифеноли). Можем да създадем и други вкусове, които клиентите искат, като лимон, мента-джинджифил, хибискус, какао, манго и др....
...Позитивни вибрации - Релаксираща духовност
Сензорната смес от етерични масла от мащерка, лавандула и сладък портокал, както и органични растителни екстракти, ще ви отведе до вътрешен баланс на тялото, душата и релаксацията.
Обогатен с екстракти от органичен джинджифил, органичен зелен чай и органичен алое вера. Нежно почиства както тялото, така и косата. Освен това, защитава кожата от сухота и оставя косата мека и копринена.
...РЕФ. 1300
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
Най-вкусният Чай Лате с нашето най-добро полускъсено мляко и натурални аромати на канела, джинджифил, анасон и кардамон.
Отличен десерт, с който да изненадате на вашите машини и много универсален за сервиране горещ или студен, както с, така и без машина.
ДОЗИРОВКА
12-14 г/100 cc вода.
1 кг е достатъчен за повече от 83 порции
ОПАКОВКА
Бр: 1 кг | Бр./кутия: 10 | Кг./кутия: 10 | Кг./палет: 450 (национален) – 630 (международен).
... продукт, който няма конкуренция и допълва менюто на предлагания асортимент в кафенета, ресторанти, хотели, събития, кетъринг, конгреси и др.
ВИДОВЕ
Наличен в 5 различни специалности:
-ШАФРАН
-КАРДАМОН
-КАРДАМОН-ШАФРАН
-ДЖИНДЖИФИЛ
-ЛИМОНЕН ТРЪН
-МАСАЛА (смес от подправки)
БЪРЗО И ЛЕСНО ПРИГОТВЯНЕ
1. Поставете доза (10g) в чаша от 200ml
2. Добавете гореща вода и мляко (краве или растително) на вкус
3. Разбъркайте
СЪСТАВКИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО - ПРОИЗХОД ОТ ИНДИЯ - 100% ЕСТЕСТВЕН
GIRNAR е една от най-престижните марки чай в Индия и име, уважавано сред познавачите на чая по целия свят.