...Открийте 4-ия шоколад, Рубин.
Цветът и вкусът на нашия шоколад Рубин са 100% натурални. Произходът на този характерен и плодово ароматен шоколад се крие в какаовите зърна Рубин, събирани в дълбоките джунгли на Еквадор, за да достигнат до потребителя, така че неговият неповторим аромат и цвят да пристигнат в непокътнат вид.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Цвят и вкус 100% натурални.
Без глутен
ЛОГИСТИКА:
15 единици/кутия
297 кутии/палет...
...Стил: Märzen "БЕЗ ГЛУТЕН"
Алкохол: 4,8 %
IBUS: 21
ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИД:
Цвят махагон, блестящ и кристален, предлага кремообразна и устойчива мока пяна.
АРОМАТ:
Аромати на карамел, печени бадеми и какао.
ВКУС:
Бира с елегантна свежест, в която преобладават малцовите вкусове, за да ни зарадва с вкусовете на ядки, шоколад...
ПАРТНЬОРСТВО:
Този тип бири с печени нотки прекрасно се съчетава...
...Шоколадовата мента е интересен сорт мента, благодарение на истинския си шоколадов вкус. Тя се използва в сладкарството.
Този тип мента има по-силен аромат в сравнение с класическата зелена мента, която се използва като ароматна и лечебна билка.
Сортът шоколадова мента е особено интересен в кухнята заради ментоловия шоколадов вкус, който напомня на известния английски шоколад.
...Изработвайте своите шоколади, пралини, пасти или кремове (фъстъци, шамфъстък, лешници, орехи и др.) по традиционен начин с този автоматичен мелач. Наличен в нашия онлайн магазин, можете да направите покупката си директно.
Нашият уебсайт, специализиран в онлайн продажба на какао и производни, предлага широк спектър от продукти в различни размери и формати, за да можете да изберете от най-добрите...
...Пестиньо е един от най-традиционните сладкиши в Андалусия, споменат от Серафин Естебанес Калдерон през 1845 г. в неговата компилация "Андалусийски сцени". Изработен ръчно и спазвайки старата рецепта на този изискан сладкиш, приготвен с благородни съставки, без добавени консерванти или оцветители и с качествени стандарти, които изисква един сладкиш като пестиньо.
Добър пестиньо, наред с другите неща, трябва да бъде хрупкав и да се разпада или чупи при дегустация. Насладете се на малко удоволствие с нашите пестиньос и ги споделете с вашите близки и приятели.
... фауна, се намират на около 1000 км от тихоокеанското крайбрежие на Южна Америка. Те принадлежат на Еквадор от края на миналия век.
Първото кафеено дърво е засадено на остров Чатам през 1879 г., първите растения произхождат от френските колонии, а в момента този остров е известен като Сан Кристобал и е мястото, където се произвежда това отлично кафе.
Уникалният климат, който е умерено тропичен...
Ние сме износители на какао на зърна, произхождащо от Еквадор, провинция Гуаяс и град Гуаякил. Нашето какао е с изключително качество. От сорта CCN 51, този вид какао, отглеждан в Еквадор, е създаден на собствената му територия. CCN 51 е получен от агронома Омеро Кастро през 1965 година чрез кръстосване на други сортове, според Националната асоциация на износителите на какао.
... направите и с крем, ванилия и шоколад.
Ще получите вкусен замразен йогурт, крем, ванилия или шоколад.
В допълнение, имаме малки консерви с плодови аромати, които, ако ги добавите (към йогурта или към крема), могат да ви придадат вкус на този аромат.
Например, замразен йогурт с аромат на манго.
Трябва да сложим четири литра мляко, да добавим пакет приготвен йогурт, да добавим малка консерва с...
...кафе, капучино, емерсирана мляко и др... за хотелиерството. Произвеждаме един от най-добрите шоколади на чаша в света. Този продукт може да се разпределя чрез машина, която приготвя продукта на момента, без постоянно да загрява продукта с значителна загуба на качество. Машината е с много малки размери и ви позволява също да продавате силно търсени продукти: кафе, кафе на зърна за хотелиерството, италианско кафе, капучино, емерсирано мляко, мляко за хотелиерството, шоколад с лешници и др... в канал Horeca, кафенета, сладкарници.