...Стил: IPA
IBUS: 50
ТЕХНИЧНО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИЗИЯ:
Бира с блестящ цвят на мед и бяла, компактна и устойчива пяна.
НЮХ:
Интензивен и свеж аромат на цитруси, благодарение на използването на хмел при dry hopping.
ВКУС:
Свежа и цитрусова бира, благодарение на играта на хмелове, които се балансират с комбинацията от малцове.
ПАРТНЬОРСТВО:
Този тип бири, толкова плодови и леко горчиви, са идеалната...
... и директна продажба.
Наеми на оборудване за събития: гъвкаво решение, адаптирано към нуждите на всяко събитие, с качествени оборудване и техническа услуга.
Специализирани марки на Install Beer
За да отговорим на специфичните нужди на нашите клиенти, Install Beer оперира под различни марки, които предлагат специализирани услуги и продукти за всеки тип напитка:
Install Beer: Специализирана в...
... добавят времето и любовта, които се влагат в производството на всяка партида бира, което прави вкуса й "като преди петдесет години". За да се получат различните сортове бира, те трябва да се приготвят с основен малц, към който се добавят и други по-печени, за да се придаде различен цвят и вкус. Освен това влияят и други фактори като времето на накисване, температурата на ферментация, маята или узряването, които са различни в зависимост от типа бира. "Това е напълно индивидуален и личен производствен процес за всеки тип".
Бирата Yellow Cab е новата марка бира, която не оставя никого безразличен нито с вкуса, нито с дизайна си. Имаме сто процента ръчно изработена бира с уникален вкус и друга линия бизнес с биратип Лагер. Бира Yellow Cab черпи вдъхновение от такситата в Ню Йорк, приближавайки автентичния американски вкус, превърнат в бира, до полуострова.
Типбира: PALE ALE AMBAR (Висока ферментация), с добавка от портокали от Валенсия. С добро балансирано съотношение между малц и хмел, добавяйки портокал, за да придаде специален и отличителен нюанс от нашата земя и от останалите бири на пазара. Бира без пастьоризация и филтрация и вторична ферментация в бутилка. Алкохол: 5% об. Вид: Цвят на кехлибар, интензивен и с пяна. Вкус: Зърнест вкус с тяло...