Продажба и консултации на употребявана хранителна техника, разполагаме с голямо разнообразие от машини в обектите на нашите клиенти и партньори. Параходи, затварящи машини за консерви, пастьоризатори, машини за разполовяване на маслини, калибратори, всякакъв вид техника за индустрията на маслини, туршии, зеленчукови сокове, масла и помощни средства. Имаме всичко, от което се нуждаете, на най-добри...
...Електрическа тенджера с миксер, проектирана за готвене на продукти като бульони, супи, пюрета и др. и за загряване на вода. Оснащена е с лесно свалящ се миксер за смесване на продуктите по време на готвене. Миксерът има регулируема скорост на въртене и обратен режим. Продуктите могат да се приготвят с миксер или без миксер. Температурата на смесване е до 100°C. Водата се загрява чрез пара. Мощността на загряване се регулира чрез въртящ се превключвател с 3 позиции. НОВИ. ПОВЕЧЕ РАЗМЕРИ.
... продукти, защото знаем колко важно е да се грижиш за кожата си. Ще ти покажем широк списък от признати марки като Chen yu, Estee Lauder, Collistar или Kanebo, Clinique и много други. В нашия магазин за дома имаме всичко - от програмируеми тенджери GM, прибори Wmf, Magefesa и много други кухненски принадлежности, които правят рецептите ти удоволствие. Купи своята тенджера GM на най-добра цена или посети нашата селекция от програмируеми тенджери GM в нашия онлайн магазин. Ние сме официални дистрибутори на тенджери GM. Вече можеш да поръчаш новата тенджера GM модел G, направи своята поръчка.
... изберете новата си тенджера, както и различните видове, за да знаете коя е най-подходяща за вас. Тенджерата под налягане е устройство, което напълно запечатва вътрешността си, повишавайки налягането вътре чрез топлина, превръщайки водата в пара. Използва клапан за безопасност, за да освободи излишното налягане и да изпусне излишната пара, която може да се образува вътре в съда, и така да предотврати експлозията от прекомерно налягане. Какво се случва, когато подложим храната на високо налягане? Ами, тя омеква много по-бързо и тук се крие предимството на готвенето под налягане.