...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
...Изключителността на синьото сирене. Castello® Danablu е традиционното датско синьо сирене, което се характеризира с интензивен, леко соленвкус. За любителите на синьото сирене! DANABLU е датско сирене с IGP (Защитено географско указание) и следователно представлява изключителността на датското синьо сирене. Castello® Danablu се предлага в блок от 2 кг за хотелиерството. Традиционното Castello® Danablu може да се използва като предястие, в пица или в ястие с паста, за салати или за сосове.
...Иберийски хамон "50% Иберийска порода" с деликатен и леко соленвкус, с приятен характерен аромат. Неговите нюанси варират от розово до пурпурно червено в постната част и има блестящ вид в мазната част.
Без съмнение, това е истинско удоволствие за сетивата, което ще бъде отличен избор за всякакъв повод.
Продуктът е нарязан на ръка и се предлага в блистери от 100 г (приблизително).
Продуктът е изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване.
...Шунката от рамо, хранена с жълъди, Alta Gastronomía, изобилства от интензивен вкус и свежестта на ливадите. Нейният интензивен цвят и аромат ни пренасят обратно в естественото избено помещение, където шунките от рамо са почивали повече от три и половина години, готови да зарадват най-изтънчените небца с абсолютно перфектния си солен привкус. Само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía.
...Прошутото Серрано ди Теруел D.O.P. без кост е от Сиера Линдон - Прошутото от Теруел D.O.P. има червен цвят, с интензивно мраморирана мазнина и при рязане разкрива много лъскав вид. Характеризира се с малко соленвкус и в същото време деликатен. Неговата мазнина има приятен вкус, а маслената му текстура освобождава уникален аромат.
Представяне: Безкостно прошуто, опаковано в вакуум.
Зрялост: 20 - 24 месеца...
... блестящо.
Аромат: Средна интензивност. Нежни тропически аромати като ананас, ягода или зелено манго и бяла костилкова плодка като кайсия.
Вкус: Добра киселинност, добре дефиниран и приятен. Лек солен нюанс, леко растително зелено, нещо кремообразно. Дълготраен послевкус, много балансиран и среден.
...посветени на тази дейност. Разполагаме със собствена сушилня за шунки, където сушим палетили, иберийски палетили, узрели шунки и иберийски шунки. Нашата сушилня се намира в района на Поненте Гранадино, където благодарение на климатичните условия получаваме узрели шунки с уникален, деликатен и малко соленвкус. Каним ви да откриете нашите продукти като колбаси, иберийски колбаси, шунки, иберийски шунки и други рустикални продукти, които радват нашите клиенти от 1960 година.