... използва за подправяне на салати, мариноване на меса и риби, и приготвянена десерти като торти и сорбета. Също така се използва в приготвянето на освежаващи напитки като лимонади и коктейли. В парфюмерията, лимоновото етерично масло се извлича от кората и се използва за свежия, чист аромат, който добавя цитрусови и живи нотки към ароматите. Лимонът е, следователно, универсален плод, ценен както за вкуса си, така и за здравословните си ползи и приложението си в широк спектър от търговски и кулинарни продукти.
КОНТЕЙНЕР: 5кг, 25кг и 200кг IBC...
...Хлорофил
Хлорофилът е зеленият пигмент, който се намира в листата, тревата, зеленчуците и всички организми, способни на фотосинтеза. Основният пигмент е E140 Хлорофил, но той е относително нестабилен с ниска интензивност на оцветяване. Често продуктът се обработва с медни соли, за да се получи E141 Cu Хлорофил, който има по-живописен нюанс и по-голяма стабилност.
Приложения:
Млечни продукти, Сладкарство, Напитки, Приготвени храни, Месо...
...Чувите са малки корени, с кафеникав цвят, кръгла форма и грапава текстура; може да се каже, че външният им вид е подобен на този на нахут или лешник, откъдето идва и общото наименование на този вид - лешникова чувка.
Имат леко сладък и нишестен вкус, и въпреки че могат да се ядат сурови, чувите обикновено се използват за приготвяненанапитки, като най-популярният пример е орчата от чуви. Това е...
... и прах за сладолед. Освен това предоставяме концентриран сок за шейкове, заедно с пълен набор от специализирани машини и оборудване за ефективна подготовка и производство на тези продукти.
Гордеем се, че сме признати за водещи производители на сухи смеси в хранителната индустрия, утвърдили сме позицията си както на испанския пазар, така и в цяла Европа. Нашите продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и непрекъснато се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти по отношение на вкус, текстура и леснота наприготвяне.
ANVISA произвежда всякакви формулировки за приготвянена хранителни продукти, като акцентира на приготвките и добавките, насочени към месната индустрия.
...работи всеки ден, за да бъде в крак с иновациите и качеството на нашите продукти и услуги. Нашите сиропи и концентрати имат отлична репутация, известни са с великолепното си качество и естествени вкусове, които се съчетават с всякакви топли или студени напитки. Идеални са за приготвянена коктейли, дълги напитки, а също така са подходящи за приготвянена десерти, шейкове, сладоледи и сорбета, както и за декориране на всякакви десерти.
Ради, СЛ е семейна компания, създадена през 1998 година, и в момента вече имаме участието на второто поколение в управлението на компанията.
Компанията беше създадена, за да предоставя услуги, предимно на сектора HORECA (хотелски, ресторантьорски и кетъринг сектор). Нашата основна мотивация е разработването и производството на хранителни решения за приготвянена десерти и сосове.
В РАДИ се...
Производител на съставки за подобряване на процеса наприготвянена хляб и сладкарски изделия в сектора на сладкарството и хлебопроизводството. Индустриално производство на хляб и ръчно приготвяне, разработка и производство на индивидуални съставки. Специализация в подобрители за хляб, закваски и смеси или приготвки за правене на различни видове хляб.
... отлично приготвяне. За хората с целиакия или проблеми с захарите ние сме решение, което надхвърля леката храна, тъй като искаме да предложим нещо вкусно и здравословно, което да не застрашава здравето на нашите клиенти.
... опит с морска паеля, зеленчукова паеля или традиционна валенсийска паеля. Всички те се приготвят с традиционната валенсийска рецепта за паеля. Това е истински практичен курс по готвене на паеля, и вие ще готвите и ще научите как да приготвяте паеля. Всички наши изживявания с паеля включват напитки, тапас, хамбургери, салати, десерти и типични испански и валенсийски напитки, като "сангрия", "казала" или "мистела". Изживяването с паеля продължава 3:30 часа и посетителите винаги се забавляват и учат.
...Кафета на Зърна, Капучино, Чай, Чай Лате, Кафе с Женшен, и др... • Замразени Миксове: за приготвянена сладоледи (ванилия, шоколад, ягода...), замразен йогурт, Ice Roll, фрапета, гранита, Орчата, смутита и др... • Миксове за Печене: Bubble Waffle, Тайяки, Крепове, Палачинки, Мъфини, Бисквити и др... МАШИНИ: • Горещи Напитки: Машини за Кафе на Зърна, Машини за Горещи Напитки, Шоколадомати и др...
Машина за обществено хранене е машина, проектирана за употреба в хотели, ресторанти, барове и други заведения за хранене. Обикновено се използват за приготвяне или сервиране нанапитки или храна. Най-добрите машини за обществено хранене на пазара са сертифицирани от NSF. Тази сертификация гарантира, че машините са безопасни за употреба в търговски среди. Също така означава, че те са тествани, за да отговарят на Международните стандарти NSF 42 и 53, които обхващат намаляването на контакта с микроорганизми във вода и течности, съответно.
Reina Mora Gin се ражда с оригинален вкус, вдъхновен от смес от ботанически съставки като хвойна, ангелика, кориандър, портокал, малини, къпини и ванилия. Индивидуалната дестилация на всяка от тях, съчетана с отличната вода от Сиера Невада, използвана за нейното приготвяне, води до хармонично питие с перфектен баланс. Джин с магия, който става още по-специален благодарение на PerfectServe с Seven Up, Sprite или тоник. Изживяване за сетивата, с аромат и вкус, които ще зарадват най-иновативните небца.
Нашата компания е специализирана в доставките за хотелиерството. Разполагаме с охладителна техника, техника за готвене, за приготвянена храни, приготвяненанапитки, миене на съдове, извличане на дим и електронно оборудване. Всичко това, за да улесним ежедневието ви в работата по хотелиерство. Затова ви предлагаме много конкурентни цени и изключително качество. Освен че имаме физически магазин, можем да ви обслужим и онлайн, за да не останете без услуга в нито един момент. Поради всичко това, ви каня да посетите нашия уебсайт, няма да останете безразлични. За нас клиентът е на първо място.
Ядливите цветя са тези цветя, които могат да се консумират безопасно. Ядливите цветя могат да се съхраняват за по-късна употреба чрез техники като сушене, замразяване или потапяне в масло. Те могат да се използват за приготвяненанапитки, желета, салати, супи, сиропи и основни ястия. Могат да се приготвят в масла и оцети, ароматизирани с цветя, чрез потапяне на венчелистчетата в тези течности...