...El Secreto Ibérico е парче месо, което се намира между рамото и кръста на иберийската свиня, известно със своя интензивен вкус и сочна текстура. Това парче е особено ценено заради високото си съдържание на интрамускулни мазнини, което му придава уникален вкус и несравнима нежност. Идеално за печене или приготвянена скара, El Secreto Ibérico е популярен избор сред любителите на месото, които...
...Смес от добавки, подправки и подправки, предназначени за месарски изделия, за приготвянена МЕСЕН ПРЕПАРАТ, наречен "BURGER MEAT С МИНИМУМ 4% ОТ ЗЕЛЕНЧУЦИ И/ИЛИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ".
Формат: Стъклен буркан 1.200g, чанта 4Kg...
...), както и колбаси от дива свиня, традиционно приготвяни, за да запазят качеството и съдържанието на протеини. Затова можем да кажем, че основната цел на "El Gourmet de Luna Manchega" е да донесе чрез нашите продукти и с чистата, истинска и лесна за приготвяне гастрономия на "Ла Манча" най-деликатните вкусове на тези изтънчени небца, заедно с таланта на уникалния вкус и качество, които само овчето сирене, храната от елен и дива свиня могат да предложат.
... любителите на храната. От самото начало нашата визия е била да работим усърдно с цел да продължим да се подобряваме и да сме смели в предлагането на разнообразие от продукти, които удовлетворяват желанията и нуждите на потребителите. Нашите корени датират от 1991 година. Вдъхновени от уменията на мъдрите занаятчии, ние усвоихме традиционните умения за приготвяне, произвеждайки колбаси, идващи изцяло от...
... ви представим стъпка по стъпка рецепти, за да нямате никакви съмнения. Подобно на своите подобия, като кордованския салморехо, порра антекирана и по-софистицираните варианти, като рецепти за плодови гаспачос, като черешов, авокадов, динен, ягодов, ябълков, пъпешов или морковен, гаспачото е много ценено в испанската и световната гастрономия (испанското гаспачо) заради богатството от зеленчуци и чудесни хранителни свойства, гаспачото е лесно за приготвяне, евтино, харесва се от децата и отнема много малко време за приготвяне.
Частен готвач, експерт в международната кухня, след повече от 10 години опит се занимавам с приготвянена храна за партита и частни събития. Това е различно изживяване и много по-добро от обикновен кетъринг, предлагам персонализирано обслужване и изискана кухня. Аз съм млад, енергичен, креативен и страстен готвач. Обикновено работя в Марбея, Естепона, Сотогранде, Михас и други близки населени места. Научих се да готвя в училището Vari Szabo Istvan в моето село близо до Будапеща. Работил съм в големи хотели като Hotel Sporthotel Manni в Австрия или Océano и Olivias в Михас.