...Съставки: 85% Ябълка*, 15% Банан*
Опитайте нашите нови компоти, приготвени с ябълки и банани от сертифицирани органични насаждения. Този десерт се отличава с мек вкус и характерния аромат на банан, който е толкова любим на най-малките. Нашият десерт Anela BIO е 100% натурален и без добавени захари или каквито и да било добавки. Сега с 100% плодове от органично земеделие!
... решения на SP Group.
Свойства:
Той се отличава с прозрачност, високи бариерни свойства и способност да издържа на термични обработки като пастьоризация, горещо пълнене и микровълнови процеси.
Приложения:
Пазарни приложения на този материал: сосове или продукти, които съдържат сос или друга течност, предварително приготвени ястия наосноватана ориз или други бобови култури, хранителни добавки и...
...Хлорофил
Хлорофилът е зеленият пигмент, който се намира в листата, тревата, зеленчуците и всички организми, способни на фотосинтеза. Основният пигмент е E140 Хлорофил, но той е относително нестабилен с ниска интензивност на оцветяване. Често продуктът се обработва с медни соли, за да се получи E141 Cu Хлорофил, който има по-живописен нюанс и по-голяма стабилност.
Приложения:
Млечни продукти, Сладкарство, Напитки, Приготвени храни, Месо...
...Нашите моктейли отговарят на новата тенденция за консумация на безалкохолни коктейли, приготвенинаосноватана натурален сок и готови за пиене.
Комбинация от освежаващи и леко плодови вкусове за една свежа и здравословна напитка.
Безалкохолни коктейли с вкус наплодове, особено екзотични и тропически като ананас, кокос или лайм.
... tradición son la base de alta exigencia en cuanto a los parámetros que deben reunir los frutos recepcionados.", "Bulgarian": "Ние сме големи професионалисти и специалисти в събирането на маслини. Научете повече! От сърцето на Андалусия и от сектор като този на маслините, който постоянно се променя и иновации, искаме да ви представим резултата от обединените усилия на всички нас, които сме част от SCA Sor Ángela de la Cruz. Иновацията, качеството и услугите, заедно с нашата дълга традиция, са основатана високите изисквания относно параметрите, които трябва да отговарят приетите плодове."}...