...Регион: Серрадо – Сера до Салитре
Финка: Морада До Сол
Продуцент: Елен Лоренсини Мораес
Вариетет: Арара
Височина: 1.100 – 1.400 м.н.в.
Процес: Натурален
Бележки: Кафе с ензимна ароматна нотка на мед, с шоколадова основа и плодови, цитрусови и медени нотки; сладко, плодово, с меден тяло и средна/ниска киселинност.
Наследство на Морада: Отражение на традиция.
Наследство и отдаденост
Елен Лоренсини...
...което произвежда този сорт, е най-старото в Испания и на него дължа името си.
Награден съм на конкурса Terraolivo (Израел) със златен медал.
ЩЕ ТЕ ХАРЕСАМ, ЗАЩОТО
Събирането ми е ранно (първа седмица на ноември). Привличам любителите на традиционната кухня.
Сетивото на обонянието е силно свързано с паметта и искам да ти помогна да си спомниш моментите от детството си - усещането да закусваш у дома, докато светлината прониква през завесите, ароматът на прясно приготвено кафе, моят мек и плодов вкус, който се плъзга между резените на прясно изпечен хляб.
Кафе от Галапагос, с уникален и специален произход в света.
Представено на зърна, с плътен вкус, добре балансирано в комбинация с свежия си вкус и приятна, мека киселинност, завършва с деликатен нюанс на плодово шоколад.
Вкусът му остава на небцето ти за дълго време и присъствието му е сравнимо с световноизвестното кафе с карибски произход.
Галапагоските острови, известни със своята флора и...
...Кафето е средство за положителни емоции и човешки преживявания, ние ценим това много, затова събираме нашата общност, предлагайки усмивките си, весела музика, здравословни закуски, неформална атмосфера и, разбира се, нашето невероятно кафе. Било то плодово филтърно кафе от нашия бар или едно от онези вкусни еспреса - елате и се насладете.. защото кафето е нещо повече!