...Маслото от маслини Hojiblanca е висококачествено екстра върджин масло, произведено от маслини от сорта Hojiblanca. Това масло се характеризира с балансиран вкус, комбиниращ плодови нотки на свежа трева, ябълка и бадем, с леко горчиво и леко пикантно завършване. То е много универсално в кухнята, идеално както за консумация в суров вид, така и в салати и хляб, както и за готвене, в яхнии, меса и...
... термичния процес, на който продуктът е подложен по време на производството, се получава тресковото масло, което е силно препоръчително да се опитва в салати.
Поради високото си съдържание на Омега-3 и витамин D, той става продукт с много здравословни свойства.
Отворете и воала, ястие, приготвено за тапас в аперитива на Espinaler. Вкусно, евтино и много здравословно.
... безмаслените фритюрници ни позволяват да готвим по-здравословно, без да консумираме толкова масло и спестявайки значителни суми през цялата година. * Готвят бързо: Винаги ще ни спестят много време, тъй като се нагряват бързо и постигаме добри резултати, когато ги овладеем. * Лесно почистване: Можете бързо да почистите фритюрника си с въздух, тъй като той използва малко масло, поради което почистването...
... трева и домат. Масло с голямо тяло, с леко горчиво и пикантно усещане, което е индикативно за по-високия процент антиоксиданти (полифеноли), характерни за маслините в верижния период от сорта Пикуал. С по-високо съдържание на олеинова киселина, което го прави по-здравословно и основен компонент в ценената днес средиземноморска диета. Особено препоръчително за консумация в суров вид, за тези, които...