ИЗРАБОТВАМЕ РЕШЕНИЯ ЗА ДОЗИРАНЕ НА ТВОЯ ПРОДУКТ
Изработваме машини за индустриално сладкарство и оборудване за хранителната индустрия.
Предлагаме решения в процесите на дозиране на плътни и полуплътни теста, пълнежи, смеси с твърди частици, течни, вискозни пасти и различни изделия.
МАШИНИ, КОИТО ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА:
● Увеличиш производството.
● Подобриш равномерността на твоя продукт.
● Диверсифи...
...Bijmat или теракота е ръчно изработена керамична плочка, направена от нерафинирана естествена глина. Глината се смесва с вода, оформя се на ръка и се оставя да изсъхне на въздух, след което се пече в дървенафурна, за да се получи естествената теракотна плочка.
...Технически характеристики:
Печка на дърва с фурна JOIMA Модел MULHACEN на крака 12 KW
Топлинна мощност: 12 kW
Размери: 680 x 1000 x 490 мм
Продукт, одобрен в съответствие с изискванията на нормата
Доставката се извършва до улицата
Изход за дим: Ø 150mm вертикален
Брутно тегло: 108 кг
Тип регулиране: Ръчно
Печката на дърва Mulhacén на крака разполага с малка фурна в горната си част, за да можете...
...Модел на барбекю с 2 секции с решетки, с моторизирано повдигане и с дървена печка от дясната страна. Включва 2 аспиратори, които могат да се използват като въглищна фурна: един горен и един в долната част на печката.
Аспиратор с вентилация
Две секции с автоматично повдигане
Въглищна печка
Двоен решетъчен аспиратор с къса искрогасителна тръба и турбо жар
Въздушен поток
Ниска фурна
Решетка за затопляне
Стъклени панели отстрани
Кутии за мазнини и пепел...
Месон Ел Пастор е ресторант с топла, уютна и семейна атмосфера. През 1976 година отваря врати в централната част на Аранда де Дуеро, сърцето на родината на агнешкото месо и известната винена категория „Рибера дел Дуеро“. С елегантност и добър вкус, Месон Ел Пастор предлага на своите клиенти, вече повече от 35 години, отлични агнета, печени в дървенафурна, както и обширно меню с предястия, червени меса и риба, без да забравяме вкусните домашни десерти. Разполага с меню от над 100 референции на вина, както национални, така и международни.
... гастрономическо меню по поръчка. Опитайте нашето специално меню „Асадос“, приготвено в дървенафурна и поднесено с нашите вина от Ла Манча, а след това се съберете с близките си в зоната с дивани в залата и се насладете на дълга следобедна почивка.
... като никой друг и създават домашни сосове - отличаваща се с разнообразие - изключителни. Няма да липсват автентични пици с тънко тесто, приготвени в дървенафурна. Черен ориз с алиоли и Иберийска преса с горчица са привлекателни местни алтернативи. Кулинарното предложение на ресторант Бокафина се допълва с домашни десерти и забележителен избор от национални вина. Има обедно меню и е също добро място за започване на деня с вкусни закуски. Ще го пропуснеш ли?
Компания с над 40 години опит в сектора на качествената храна, с типични продукти като каркиниоли, много ценени в Каталония, Франция и Италия, с типични средиземноморски съставки като бадеми и лешници, марципан с борова ядка, чайни сладки. Всичко това с умението на занаятчиите, печено в дървенафурна (бук), асортимент от маслени тестени изделия, направени както преди, сочни пълнежи с крем, шоколад и конфитюри, всичко с максимално качество.