...Вино Вибранте Де Манчуела
в носа е чисто грозде, подчертавайки ароматите на натурална ягода, къпина и слива. В устата е сладко, с нотка на свежа ягода и подправен фон, който остава на небцето, оставяйки дълго и вкусно вино.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 30-50 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавано в бетонни съдове
СОРТА ГРОЗДЕ: Бобал...
... интензивност.
В УСТАТА: Вкусно, свежо, персистентно и много плодово.
Логистика:
· 12 единици в кутия.
· 60 кутии на европейски палет.
· 720 единици на европейски палет.
Минимална поръчка: 1 европейски палет.
Данъци не са включени.
Консултирайте се с офертата в данните за контакт.
Моля, въздържайте се от посредници и любопитни.
Не се продава на физически лица при никакви обстоятелства.
Офертата е само за професионалисти на едро за национално разпространение, хотелиерство или канал Horeca.
Часове на обслужване на клиенти: Понеделник до Петък. Сутрин 8:00 ч. до 14:00 ч.
...Цвят: привлекателно рубинено-червено вино с лек тухлен ръб.
- Аромати: интензивни аромати, толкова сложни, че комбинират всички типични нотки от дъбово отлежаване в хармония с узрелите плодови нюанси.
- Устата: вкусно и елегантно в устата. Обилно плодово изразяване с много узрели плодове и сладки танини, които балансират с препечените нотки от дъбовото отлежаване. Закръглено, структурирано вино с дълъг финал, перфектно за придружаване на червено месо и зряло сирене.
... млечни намеци. Вкусно, силно, с удължени и упорити танини.
Това червено вино с 0.0% алкохол е чудесно допълнение към месни ястия и тъмен риба.
Дегустационни бележки:
- Визуална фаза: зрял черешов цвят с интензивна светлина.
- На нос: изненадващо присъствие на плодове, последвано от леки дървесни нотки.
- На вкус: приятна течливост с плодови нотки и балсамов привкус.
- Перфектно се съчетава с меса, печива и солени закуски.
Технически данни:
- Температура за консумация: 14º
- Калории на чаша (100 мл): приблизително 18
- Грозде: темпранильо (100%)
- Съдържание на алкохол: 0.0%...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... продукти с свеж и актуален вид, които могат да се консумират по всяко време на деня, както на аперитиви, така и на обяди, вечери, партита или всякакъв вид събития. Например, полусладко вино Castillo de Rossi, за да придружи закуски, или червено вино M&G Reserve, за да се пие с вкусно месо или риба.
Имаме капацитета да произвеждаме необходимите количества за всяко търсене и имаме логистично...