... хранене
- Големи кетъринг компании
- Супермаркет/Месарски подготвителен сектор
- Индустриална преработка на храни
Основни характеристики
– Нарязване, подреждане или струпване на почти всички видове колбаси и сирена - обикновено
без предварително замразяване
– Ефективно производство чрез лесно управление, спестяващ място дизайн и
бърза смяна на продуктите
– Перфектно управление на целевото тегло с прецизно регулиране на тенденцията
– Хигиенична работа: чрез автоматизираното производство се намаляват
контактите с нарязаните продукти, което намалява риска от микроби.
United ProArc Corporation е основана през 1966 г. и е водещ производител на професионални CNC системи. Ние сме специализирани в областите CNC рязане, CNC пробиване и широка гама автоматизирани заваръчни системи. ProArc е интегрирала най-новите технически напредъци и производствени съоръжения за обработка на метали в нашата CNC индустрия. Това включва, но не се ограничава до, лазерни източници на м...