...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнини, постно месо и черен пипер придават фина естествена деликатесност на този продукт.
SKU:510002
Тегло за доставка:0.5 кг...
...Иберийският лоом е типичен испански колбас, подобен на постната копа, с фина текстура и леко подправен вкус.
Чистият иберийски лоом "Cinco Jotas" се произвежда от илеоспиналния мускул на свинята от иберийска порода, отглеждана в полупасищно стопанство на пасищата на Иберийския полуостров, където, по време на "Монтанера" (това е специфичната фаза на напълняване, която засяга изключително...
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
Ние сме малка семейна компания с над две десетилетия опит, която с много отдаденост се грижи и уважава нашите продукти, за да предложи страхотен продукт на нашите клиенти. Изработка и производство на Иберико. Колбаси и Иберийски шунки от Гихуело. Иберийски шунка. Шунка от Гихуело. Иберийскиколбас. Колбас от Гихуело. Прясно месо.