...течна маслена субстанция с невероятно остър, много приятен аромат; стари пекари използват тази подправка за приготвяне на домашен хляб.
Кориандровото етерично масло се използва в козметиката, медицината, ароматерапията, хранителната и фармацевтичната индустрия и в чайните диети.
Метод: Кориандровото етерично масло се получава чрез парна дестилация на семена или рядко на зелена маса. Не съдържа...
...Магданозът е една от най-популярните подправки и се използва в почти всички кухни по света. Дехидратираните флейки от магданоз предоставят универсална съставка. Флейките от магданоз придават леко сладък, но горчив вкус, когато се комбинират с ястия. Благодарение на своята изумрудено зелена окраска, сушеният магданоз е и много популярна гарнитура.
Как да използвате флейките от магданоз
Неговият...
...Fitmin Dog Purity - Полусухи заек и агне
Поглезете вашето куче с кулинарно изживяване под формата на меню с прясно месо и ориз. Смес от прясно месо върху резени ябълка с гъби шитаке. Сервирайте върху ориз, овкусен с подправки и поръсен с зеленамагданоз. Внимателно подбрахме натурални и свежи съставки, така че да се съчетават добре помежду си и да бъдат вкусни за небцето на кучетата, като...
LIA MOOS е специализирана в износа и вноса на дървени продукти като epal палети, европалети, както и на продукти, свързани с биомаслена енергия, като дървесни пелети, Einplus пелети, дървени блокчета, смърчови блокчета, дървен материал, сладкарски изделия, козметични продукти, пшеница, захар, подправкови масла, маслодайни семена, масла от семена, бобови култури, леща, подправки, опаковъчни материа...
...ЗАМОЗЕНА СУШЕНА ЗЕЛЕНИНА И ПОДПРАВКИ
НЕОБХОДИМИ ЗА ФИНО АРОМАТ
Потребителите купуват зеленина нарязана на свежо или в саксия, сушена, замразена или маринована в масло или сол. Но не всеки потребител има зелен палец и не на всяка зеленина й подхождат тези методи на консервиране.
Замразената сушена зеленина е интензивно зелена, ароматна и се съхранява особено дълго. Така тя може да се използва в...
... прах) - Вишня (цяла, на прах) ЗЕЛЕНЧУЦИ: - Чушка (нарязана, на прах) - Зелена чушка (нарязана, на прах) - Броколи (цяло, на прах) - Домат (нарязан, на прах) - Морков (нарязан, на прах) - Спанак (цяло, на прах) - Тиквичка (нарязана, на прах) - Магданоз (цяло, на прах) - Картоф (нарязан, на прах) - Праз (нарязан, на прах)...