...Изцеждане на извара между изтичането на резервоара и поставянето в форма
Опашка от шаран, позволяваща равномерно разпределение на изварата върху разпределителя
Дължина и ширина, адаптирани към технологията на производството на сирене
Тапицерия от тъкан полиестерен косъм
Променлива скорост
Капак на тапицерията с страничен достъп за почистване на място (NEP)...
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Относително малка мандра за сирене, очевидно много по-евтина, но напълно подходяща за нуждите на занаятчийското производство.
Доставя се в разглобен вид, може лесно да бъде сглобена от нас или от клиента.
по-икономична
бързо сглобяване
лесна за транспортиране
идеална за занаятчийско производство
СПИСЪК НА ОБОРУДВАНЕТО
Охладителна вана за мляко 300 литра
Сметаносъбирач 100 литра
Електрическа пастьоризаторна вана 300 литра
Вана за коагулация 300 литра
Маса за форми за сирене
Работна маса
Мивка
Рафт
Стая за узряване
Хладилна стая
Ролкова помпа
Ширина: 6 м, Дълбочина: 4 м, Височина: 3 м...
...Млекарницата Балака е специалист по сиренето Осо Ирати фермер. Купуваме пресни сирена и след това ги отлежаваме от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на Баските.
Тези сирена се произвеждат единствено от овчари от Страната на Баските и планините на Беарн.
Ръчно и занаятчийско отлежаване.
Това сирене притежава АОП. Защитено наименование за произход.
... прехода, борейки се с хранителните отпадъци, като купува на справедлива цена така наречените "грозни" зеленчуци и излишъците от производството на нашите местни производители.
Ние ги осигуряваме чрез годишен договор и по този начин подобряваме техните доходи.
Нашите оригинални и вкусни рецепти са признати с няколко награди, включително сребърния медал на наградите за иновации на Natexpo (морковена пяна с синьо сирене от Оверня) или сребърния Epicure на Света на фините хранителни стоки (кетчуп от цвекло по оверняски).
... директно в нашия склад, така че купувате занаятчийскосирене направо от източника! Поради изразителния му пълноценен и пикантен вкус, ние го нарекохме Naturamel. Това е така, защото кравите пасат в сочни ливади между каналите на района, които са богати на детелини, глухарчета, билки и най-вече свежо зелено трева! Естественото узряване в нашия склад се извършва ръчно на дъски от бор. Нашата система за качество и безопасност на храните гарантира критичен контрол на продукта, хигиенична работа, както и проследимост на суровините и крайния продукт.
В Agrovillaserra S.L. произвеждаме зехтин екстра върджин и занаятчийскосирене Манчего D.O.P. от повече от 20 години. Занаятчийски сирена с защитено наименование за произход, налични в различни степени на зрялост. Зехтин екстра върджин с голяма индивидуалност и вкус, наличен в различни формати и сортове. Сиренето Villajos се произвежда от овче мляко от Манчега, суровина, която оформя нашето...
Благодарение на своето сирене, наследено от Трапистките монаси, Сиренарията на Рошфор ще позволи на вашите клиенти да приготвят вкусни сандвичи с млади и полузрели сирена.
Сирената полузрели, с водорасли и Трапистка бира, са отлични съставки за топли кулинарни приготовления като крок-монсьор, сиренови суфлета, фондю и др...