... котела са изцяло изработени от материал 304 качество CrNi.
Дебелина на плочата на котела: 4 мм
Дебелина на задната куполна плоча: 4 мм
Редуктор на смесителя ETDSK: 80 RPM 1.5 KW
Осигурява пълно смесване на добавените подправки.
Осигурява оптимално свързване на добавените протеини.
Подготвя продукта за по-нататъшна обработка.
...Капоколло ди Мартина Франка е изискан колбасен продукт, произведен според древна занаятчийска традиция. Тази колбаса се характеризира с пикантен и ароматен вкус, получен благодарение на използването на винкотто от Пулия и опушването с дърво от средиземноморската растителност. Капоколло е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с колбаси, в компанията на местни сирена и вина. Неговата занаятчийскаобработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Занаятчийска преработка на храни: Занаятчийски професионалисти в преработката на храни, които нарязват месо и търсят подходяща машина за това, имат различни аргументи при закупуването на индустриални машини за рязане. Занаятчийска месарница обработва различни обеми в сравнение с устойчив производител намесо и следователно поставя различни изисквания към индустриалната машина за рязане намесо, месни изделия и други месни продукти.
...Занаятчийска преработка на храни: Занаятчийски специалисти по преработка на храни, които нарязват месо и търсят подходяща машина за това, имат различни аргументи при закупуването на индустриални резачки. Занаятчийска месарница обработва различни обеми в сравнение с устойчив производител намесо и следователно поставя различни изисквания към индустриалната машина за рязане намесо, месни изделия и други месни продукти.