...Каймата е приготвена от говеждо месо, произхождащо от органично земеделие, сертифицирано 100% мускул. Грубо смилане, което уважава структурата на месото колкото е възможно повече.
Тегло: 10x4x100g...
...Каркаса и половин каркаса замразени
Кратко / Нарязване Пиканя / Копче от кръста
Коксън дюро / Плоско
Коксън моле / Горна част
Лагарто / Око на кръг
Алкатра / Кръст
Патиньо / Костенец
Маминия / Опашка на кръг
Филе миньон / Филе (с нойкс) Контра филе / Стриплоин - замразено
Капа де филе / Замразен кубичен ролков капак Асем / Чак (с кост)
Вазио / Тънка част
Костила / Ребра (с кост) Палеца / Кланичен рог (с кост) Гърди / Брискет (с кост) Шия / Шия (с кост)
Осно буко / Осно буко (с кост) Мляно месо / Мляноговеждо
Опашка на говеда / Опашка...