...Най-популярното приложение на ръжено брашно е приготвянето на хляб. То също така често се използва за приготвяне на пайове, палачинки, мъфини, торти и други сладкиши. Ръжено брашно се отличава с уникалния си аромат и по-ниското съдържание на калории, поради което стана популярно сред хората, които спазват диета за отслабване. Ръжено брашно съдържа витамини B, PP и витамин E - източник на младост и красота. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
...Добро брашно е необходимо за домашната сладкарство, деликатните торти в сладкарниците и вкусните десерти в ресторантите. Ръжта, пшеницата, ечемикът и просото ще се докажат както в приготвянето на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия търговец на храни ще намерите много видове продукти, които са одни от най-важните съставки в кухнята.
...С несравнима хрупкава коричка, дебела и леко тъмна, този хляб има характерен вкус благодарение на сместа от пшенично брашно (50%) и ръжено брашно (50%). Това е много специален хляб, който с добавянето на закваска придобива леко горчив и различен вкус.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
ПО weight PRECUIT (G):92 g
ПО weight CUIT:80 g
ДЪЛЖИНА (CM):16 cm
ШИРИНА (CM):6 cm...