...Счуканият мащерка е ароматна подправка, тясно свързана с ригана, известна със способността си да подобрява ястията от месо и птици. Тя се използва широко в италианската кухня, добавяйки вкус към сосовете за пица, супи и дресинги за салати. Мащерката е също отлична в ястия на растителна основа и зърнени ястия. За да се запази качеството й, счуканият мащерка трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...Флейки от естрагон 20-60 са сушени и грубо нарязани листа от естрагон с уникален, леко сладък и анасонов вкус. Те се използват често в френската кухня, сосове и дресинги.
... да се използва толкова често в френската кухня. Растението естрагон има различни сортове: френски естрагон,
испански (известен също като мексикански) и руски. Френският
и испанският естрагон се използват по-често заготвене в сравнение с руския естрагон, който се използва
главно за ароматизиране на различни напитки.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.