Унгария, Budapest
...Счуканият мащерка е ароматна подправка, тясно свързана с ригана, известна със способността си да подобрява ястията от месо и птици. Тя се използва широко в италианската кухня, добавяйки вкус към сосовете за пица, супи и дресинги за салати. Мащерката е също отлична в ястия на растителна основа и зърнени ястия. За да се запази качеството й, счуканият мащерка трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
Германия, Heidelberg
...Флейки от естрагон 20-60 са сушени и грубо нарязани листа от естрагон с уникален, леко сладък и анасонов вкус. Те се използват често в френската кухня, сосове и дресинги.
България, Sofia
... да се използва толкова често в френската кухня. Растението естрагон има различни сортове: френски естрагон, испански (известен също като мексикански) и руски. Френският и испанският естрагон се използват по-често за готвене в сравнение с руския естрагон, който се използва главно за ароматизиране на различни напитки. Опаковка: 125g, 250g и насипно.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play