... вкусен, месен и удовлетворяващ вкус. MSG се използва широко в хранителната индустрия като усилвателна вкуса, за да подобри вкуса и приемливостта на преработените и консервираните храни. Въпреки някои спорове относно безопасността му в големи количества, MSG е одобрен от няколко хранителни регулаторни органи по света и остава обща съставка в много хранителни продукти поради способността си да подобрява вкуса икономически и ефективно.
КОНТЕЙНЕР: 5кг, 25кг и 200кг IBC...
...Levex Spectra GMR е проектиран да подобрява ефективно вкусовете в солени приложения, без да въвежда специфични вкусови нотки. Levex Spectra GMR става ефективна алтернатива на MSG, предлагаща оптимално подобряване на вкуса при ниски дози за всички видове хранителна продукция.
...Представена като "кулинарен инструментариум", "Cooking Box" обединява селекцията от най-добрите основи, бульони и ново поколение бульони на Saveur! - Формула без палмово масло и без усилватели навкус - Внимателно проучено съдържание на сол - Декларация за натурални аромати, съответстваща на новата действаща регулация
Приложение:
Основи сосове Приготвени ястия Супи Морски продукти Подправки за зеленчуци или салати
Основи, бульон, рибен бульон, натурални аромати, намалено съдържание на сол, без палмово масло, без усилвателнавкус, съставки 100% с натурален произход...
... усилвателнавкус, а куркумата на прах е една от най-използваните подправки в индийската кухня.
Извършени са изследвания, които показват, че куркумата има свойства, които помагат в борбата с болести като рак, артрит и диабет.
Куркумата на прах е много здравословен продукт с големи свойства, които помагат за подобряване на нашето здраве.