... налягане. Когато налягането се освободи, газът напуска разтвора, образувайки мехурчета.
Кремът Шантили обикновено се ароматизира с шоколад, ванилия, захар, кафе, портокал и др. Той е предпочитана гарнитура за пресни плодове и десерти, сладолед, торти, къпкейкове, вафли, шейкове, горещ шоколад, палачинки и пудинги. Също така се сервира върху кафе и се използва като гарнитура в многоетажни торти.
... прехвърляте разтопения уплътнител в съд за наливане. Просто запалете пропанова горелка, свалете подложката RANU-C, поставете я в машината си и запечатайте пукнатините за нула време.
Запечатвайте пукнатини с пешеходна скорост. Загрейте и тръгнете.
BRAVE 101 ви позволява да разбърквате запълващия материал, докато бутате машината. Стандартно идва с миксер с лопати за движение. Благодарение на...