Ръчният уред Schnitzelmaster за ресторантьори, месари и кетъринг – автоматичният уред Schnitzelmaster за големи кухни и месарници. Или биете месото, което е шумна и не особено чиста работа, или „стейквате“ месо, при което оригиналното качество на месото не се подобрява, а се преработва в „кайма“. Разликата прави Schnitzelmaster. „Мастерирането®“ е специален процес за омекотяване на месото (подходящ за всички безкостни месни парчета), при който месните влакна се разтягат, без да се разкъсват – запазва характера на прясното месо.
...франконците могат напълно да отговорят на клиентските желания. Освен адаптации и разширения на съществуващи парчета, обект-м предлага и гъвкаво изграждане на прототипи по скица или диференцирано клиентско брифинг. Сонефелдците вече са доставяли на „Кохпрофис“ от RTL II. Интересуващите се могат да поръчат актуалния каталог за гастрономическо оборудване, разделен на две версии - мебели за закрито и...
Ние сме търговско дружество на едро с дългогодишен опит и експертиза, чийто фокус е върху вноса и износа на живи свине, живи говеда, както и месо, парчета и вътрешности. Чрез собственото си клане можем да удовлетворим всяко клиентско желание в големи количества.
Доставчик на порцеланови, стъклени и керамични изделия като кафе чаши, чаши, чинии и кани. Производство на единични парчета и големи серии. Емайлирани табели от всякакъв вид. Единична табела + серии.
... не е толкова разпознаваемо, колкото нашето. Нашето маслиново дърво е многофункционално и идеално за производство на мебели, художествени предмети, бижута, епоксидни проекти и др. То е въздушно изсушено и има остатъчна влажност от 12-15% в зависимост от околната среда. B2B клиентите са добре дошли при нас - възможни са поръчки в по-големи количества. Освен това предлагаме и редки специални парчета...