...Едросладкият червен пипер, смлян, е финно-плодист и меко-пикантен на вкус и е сред най-популярните подправки изобщо.
Червеният пипер може да се използва щедро както за готвене, така и за подправяне след готвене. Единствено при запържване в тиган с масло трябва да се внимава. В този случай червеният пипер може да развие горчив вкус поради високата температура.
Едросладкият червен пипер е подходящ за ястия с гювеч, пиперки, чили кон карне, пюркьолт, сос ромеско, яхнии и пикантни сосове.
Съдържание: 250,00 г
Артикулен номер: 802106...
...Категория: Подправки за месо
Плодово-свежа и стимулиращо пикантна, тази смес осигурява ефект "Уау" при всякакви грил ястия. Особено подходяща за маринати с висококачествено масло.
Съставки: Портокалова кора, шизандра, кимион, черен пипер, канела, кардамон, кайенски пипер, смлени чили, мента
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 27 г в бяла метална кутия...
...ЗАМОЗЕНА СУШЕНА ЗЕЛЕНИНА И ПОДПРАВКИ
НЕОБХОДИМИ ЗА ФИНО АРОМАТ
Потребителите купуват зеленина нарязана на свежо или в саксия, сушена, замразена или маринована вмасло или сол. Но не всеки потребител има зелен палец и не на всяка зеленина й подхождат тези методи на консервиране.
Замразената сушена зеленина е интензивно зелена, ароматна и се съхранява особено дълго. Така тя може да се използва в...