...Нашите замразени свински предни лапи са отличен избор за всички, които търсят хранителна и вкусна съставка. Те са богати на колаген и други хранителни вещества, които са от съществено значение за здравословното хранене. Нашите продукти се обработват при строги хигиенни условия, за да се гарантира най-високо качество и безопасност.
Нашите замразени свински предни лапи са идеални за приготвяне на...
...Чистият солен вкус на натуралната сол подчертава ароматите на пикантни, както и сладки или плодови ястия.
Грубата морска сол може да се използва като съставка по време на готвене, както и за доосоляване на ястията ти. За подправяне и усъвършенстване на сосове, супи, салати, яхнии, яйца, зеленчуци, риба и много други.
Грубата морска сол е кралят сред солите. Благородна, натурална и силна на вкус.
Съдържание: 70,00 г
Артикул №: 103623...
... и соев сос. Освен това, соята е ценен източник на масло, което често се използва заготвене и като съставка в много преработени храни. Освен това, соята играе решаваща роля в производството на фуражи за животни и се използва при производството на биодизел. Поради своите хранителни предимства и разнообразни приложения, соята е станала основна хранителна култура в световен мащаб.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...
Йодна стойност gI/100g: 170-200
Тип продукт: Плодово масло
Клас: Висок клас
Тип обработка: Рафиниран
Тип отглеждане: Органичен
Чистота (%): 100
Обем (L): 4
Място на произход: Германия и Турция
Употреба: Готвене
Вкус: Натурален
Съставка: 100% чист зехтин
Качество: 100% натурален висок
Детайли за опаковката: 1L, 2L, 5L, 10L, 12.5L, 18L, 25L, 200kg/барабан, FLEXITANK, IBC TANK ИЛИ ПО ИЗИСКВАНЕ НА КЛИЕНТА.
...Картофените люспи се произвеждат от пара и сушени масови картофи. Те са подходящи заготвене и печене. Както пресните картофи, картофените люспи съдържат почти никакви мазнини или протеини, но голямо количество нишесте. Картофените люспи могат да свързват големи количества течност и са идеални като сгъстител и съставказа печене.
...Сусамовото масло е известно и под името тахини и е популярна съставказа печене и готвене от ориенталския регион. Нека сега обърнем внимание на уникалната сладка версия на тахини: при нас вече можете да закупите сусамова паста с какао.
...Искаш да се откажеш от животински продукти като желатин при готвене? Растителният био желатин на LANUCO, Агар-Агар, е перфектен за съзнателно веганско и здравословно хранене. Нашият био Агар-Агар е висококачествен натурален продукт, получен от клетъчните стени на морските водорасли. С био Агар-Агар можеш да създаваш вкусни творения: пълнежи, покрития и дори торти стават много по-лесно. Поради...