... не е рецепта с особено високо съдържание на яйца. При печене, около 20% от зърненото брашно, посочено в рецептата, може да бъде заменено с органичното соевобрашно.
Този продукт е контролирана органична храна според DE-ÖKO-006.
...Соевото брашно е най-важният източник на протеин, използван за хранене на птици и селскостопански/ruminant животни. (Говеда, коне, свине, риби, овце)
Соевото брашно е стандартът, с който се сравняват другите източници на протеин и е副продукт от извличането на соево масло. Нивата на протеин, фибри и мазнини варират в зависимост от процеса на извличане на маслото. Соевото брашно е много вкусен източник на протеин и често се използва като основен източник на протеин в дажбите на повечето селскостопански животни, включително преживни животни, свине, птици и аквакултура.
...RNK Impex GmbH, компания за зърно, предлага сурово и рафинирано слънчогледово и соево масло за хранителното производство, заводи за биогорива, производство на фуражи и други зоотехнически нужди. Можем също да предоставим продукти с:
- царевица
- зърно
- лецитин
- брашно
- захар
- масло
- сухо мляко
- кондензирано мляко...
...Търговия на едро с органични не-ГМО соеви зърна / соеви зърна
НЕ-ГМО соеви зърна / соеви зърна
Предлагаме органично не-ГМО и ГМО соевобрашно.
Спецификация:
Име на продукта: НЕ-ГМО СУШЕНИ СОЕВИ ЗЪРНА
Тип: БРАШНО
Употреба: Фураж (подходящо за животни и човешка консумация)
Стил: Сушено
Процес на сушене: AD
Тип на отглеждане: НЕ-ГМО
Примеси (%): 0.1% макс
Влага (%): 9%
Клас: Фуражен клас...
...Ние предлагаме:
BIO Декстроза
BIO Подправки
BIO Глюкозен сироп
и много други.
BIO Гуарова смола
BIO Прах от пилешки яйца
BIO Прах от жълтъци на пилешки яйца
BIO Инвертиран захарен сироп 72,7 %
BIO Прах от семена на рожков
BIO Карамел
BIO Картофено нишесте
BIO Прах от обезмаслено мляко
BIO Царевично нишесте
BIO Малтодекстрин
BIO Оризов сироп
BIO Тръстикова захар
BIO Соевобрашно
BIO Суха глюкоза
BIO Пшеничен глутен
BIO Сироп от захарно цвекло...
... хляба, смлян
Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соевобрашно и др.