...Соята, научно известна като Glycine max, е универсален и хранителен бобов култура, която принадлежи към семейството на граха. Тя е родом от Източна Азия и се отглежда от хиляди години. Соята е важна култура в световен мащаб поради високото си съдържание на протеини и многобройните си приложения. Често се използва в производството на различни хранителни продукти, като тофу, соево мляко и соевсос...
AKAR GmbH е международно търговско предприятие в сектора на FMCG, което има основен офис в Лангенбах близо до Мюнхен. С обширен асортимент от сладкарски изделия, готова храна и напитки, AKAR доставя на над 10 000 пазара в Европа и Централна Азия. Компанията разполага с 20 търговски представителства в Европа и е важен играч в хранителната индустрия.
От основаването си през 1992 г. AKAR GmbH е стъп...
... калории – но определено могат да ви накарат да се пристрастите към специално азиатско изживяване със закуски.\n\nIngredients\nОриз, соевсос от соя, пшеница и сол, захар, нишесте, чесън, лук, листа от кафир лайм, подправки, оцветители: E150c E160c E160b, водорасли, глюкоза, мирин\n\nOrigin\nТайланд, Китай"}...
...Калиев сорбат (E202) се използва като консервант.
Калиев сорбат (E202) се използва като консервант за храни, като например маргарин, ремолад, майонеза, соевсос, сладко, маслини, фурми, вино, сироп, ледено кафе или сок. Калиев сорбат се използва и за консервиране на козметични продукти или тютюн. За здрави хора се счита за безопасен, тъй като организмът го метаболизира като мастна киселина. Продуктът е добре разтворим във вода и потиска растежа на дрожди и плесени.
... и соевсос. Освен това, соята е ценен източник на масло, което често се използва за готвене и като съставка в много преработени храни. Освен това, соята играе решаваща роля в производството на фуражи за животни и се използва при производството на биодизел. Поради своите хранителни предимства и разнообразни приложения, соята е станала основна хранителна култура в световен мащаб.
...Соеви сосове в различни варианти
Соевият сос е подправка, произведена чрез естествени, традиционни методи на ферментация.
Предлагаме следното разнообразие:
Соевсос, светъл
Соевсос, тъмен
Соевсос с гъби
Соевсос, морски дарове
Соевсос, без глутен/пшеница, с намалено съдържание на сол
Соевсос, БИО...
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: топъл, сладникаво-пикантен, леко горчив, с аромат, напомнящ на лакрица и анасон
Приложение: Звезден анасон се използва често в китайската и виетнамската кухня. Много вкусен е в ястия на уок с терияки или соевсос. В смляна форма подправката е много подходяща за обогатяване на печива като меденки или джинджифилови бисквити, конфитюри, сливово...