...Прах от патладжан, прах от карфиол, прах от броколи, прах от хлорела, прах от кейл, прах от ечемичена трева, прах от моркови, прах от червено цвекло, прах от праз, прах от червен пипер, прах от спирулина, прах от грах, прах от кейл, прах от хрян, прах от пастернак, прах от магданоз, прах от аспержи, прах от целина, прах от спанак, прах от бяло зеле, прах от тиквички, прах от лук
Всички зеленчукови прахове са налични в био и конвенционално качество.
...Тайният произход на лука
Лукът (Allium cepa), или градински лук, в Южна Нидерландия и Фландрия също се нарича аюн или жюн, а в Северна Нидерландия - сипел, е растение от семейството на нарцисите. Произходът на растението е неясен, но вероятно произхожда от Централна Азия, въпреки че там никога не са открити диви екземпляри.
Производствен процес, Жътва или Обработкана Печен Лук
Печеният лукна...
... рязането.
Био лукът, запечен без мазнина, остава лек и лесен за обработка в ястията. За да се използва ароматът по най-добрия начин, запечените луковици трябва да се добавят в края на готвенето или да се поръсят върху готовото ястие.
Предлагаме ви решения в областта на транспортната техника за картофи, лук и моркови. Помагаме ви да реализирате вашите идеи в транспортната и складовата техника.