...Чистото пшенично брашно е универсална и основна съставка за всяка кухня, независимо дали става въпрос за домашно готвене или професионално печене. Произведено от 100% органично отглеждана пшеница, това брашно е фино смляно, за да осигури гладка текстура и последователно качество. С максимално съдържание на влага от 14.5% и финиш от 99.96%, нашето пшенично брашно е перфектно за широка гама от...
... активни или неактивни, течни или на прах. Зърното, което ще се малцува, първо се накисва във вода, а след това се подлага на покълване. При този процес се освобождава голямо количество ензими от зърното, които разграждат например протеини и нишесте. Малцуването (сушенето) на покълналото зърно се извършва при 35-50°C, малко преди кълнът да стане зелен. При тези относително ниски температури ензимите остават активни.
След това изсушеното зърно може да бъде смляно на малцово брашно или смляно на зърно, ако например е предназначено за производството на малцов екстракт...
... калории – но определено могат да ви накарат да се пристрастите към специално азиатско изживяване със закуски.\n\nIngredients\nОриз, соев сос от соя, пшеница и сол, захар, нишесте, чесън, лук, листа от кафир лайм, подправки, оцветители: E150c E160c E160b, водорасли, глюкоза, мирин\n\nOrigin\nТайланд, Китай"}...
... количествата на преминаване. Те включват подавателни шнекове (за неабразивни и ронливи продукти), студени раздробители и дозиращи шнекове.
Сушеният крайният продукт се отделя от въздушния поток с помощта на филтри с маркучи или циклонни сепаратори. За подобряване на добива на продукта или минимизиране на емисиите на прах, са възможни и двустепенни решения (например циклонни сепаратори с мокри улавящи устройства).
Области на приложение:
• Натурално и модифицирано нишесте (пшеница, царевица, картофи, тапиока)
• Брашно
• Пигменти
• Въглища
• Летяща пепел...
...Съставки: лук, червен пипер, морска сол, захар, царевично нишесте, чесън, мащерка, риган, аромат (съдържа: целина, ечемик, пшеница), лук, горчично брашно, слънчогледово масло, куркума
Използване: около 2 чаени лъжички на 125 г крем фреш, сметана, йогурт, извара
Сега използвайте нашия "Дип Прованс с 18% сол" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
... печене са "Свободни от хлебни изделия" с най-доброто #BROTGEFUEHL™. Всички наши продукти са вегански, без глутен, пшеница, пшенично нишесте, соя, лактоза, лупина, консерванти. Доставчик за класическата търговия на дребно и крайни потребители.