...Бrauhaus SCHULZ превръща пиенето на бира в напълно ново изживяване. Естетически привлекателни с високогланцовите си полирани медни или неръждаеми стоманени капаци, тези съоръжения са адаптирани да отговарят на вашия пивоварен бар и допринасят за общата атмосфера. Прясно сварена бира, на живо в действие – идеалният контекст за релаксирано наслаждение и приятелска атмосфера.
Бавно хранене...
...Златни парченца - златни ядки вместо златно мляко!
Тук слънцето изгрява - фино настроени аромати в златисто жълто. Изключително подправени и ръчно печени в фурна кашу ядки с джинджифил, куркума и лайм. Вкусни са например с бяло вино, в и с къри ястия (вижте рецептата), като топинг на азиатска купа и просто така.
Ръчно изработени в Черната гора
Без допълнителни мазнини, прясно печени в фурната
Веган, без консерванти, без изкуствени аромати
Съставки: Кашу ядки*, Джинджифил*, Куркума*, Лайм*, Захар*, Морска сол
*От контролирано биологично производство...
...Интензивно, плодово, с ниска киселинност бяло вино от Пиуи Каберне бланк
Описание: Интензивно, плодово, с ниска киселинност · ново бяло грозде от семейството на Каберне. Наградено със злато на Международния PIWI винен конкурс 2021.
Препоръка за храна: Печени гигантски скариди с зехтин, прясно магданозено говеждо с зелена сос. Пушена пъстърва или пъстърва по милерски. Зеленчукова киш.
Винификация: 24 часа мацерация, нежно пресовано, спонтанна ферментация в дъбова бъчва, 12 месеца отлежаване на маята, биологично разлагане на киселини, бутилирано с само една филтрация.
...Доставяме в района на Нюрнберг на гастрономията и пицарии "италиански специалитети" като салам, шунка, Пармиджано, Грана Падано, моцарела, вино и грапа.
Специалист по деликатеси и гурме храни в Кьолн. Риба, морски дарове, месо, паста, сирене, колбаси, шунка, масло, подправки, вино, шампанско и спиртни напитки.
... капки, които винарната внася директно от Италия в Хамбург - и от които някои са налични само тук. Сред вината можете да намерите висококачествени бутилки като тосканския Chianti O'Leandro или сицилианския Viognier. Както и да е, консултацията относно винената карта е поне толкова добра, колкото и самият избор. Ястията се сменят редовно, така че винаги да могат да бъдат приготвени прясно. Но едно е сигурно - изключително вкусната паста.