...Идеален за придаване на характер на ястия и сосове, този прахообразен бульон "clear solutions" може да се използва и като подправка. Прахът с текстура може лесно да се разпространява в много приготвяния.
...Идеална подправка засупи и основа забульонза всички видове супи.
Супен зеленчук, сушен и готов за нарязване. Подходящ засупи, яхнии, зеленчукови или месни бульони от всякакъв вид. Зеленчуците и подправките образуват основата за вкусни супи, а въображението в кухнята няма граници.
Нашата подправка засупи има висока степен на подправяне при малко количество и е идеална и за съхранение.
Съдържание: 35,00 г
Артикул №: 206034...
... Либиг за подобряване на супи, сосове или бульони. В зависимост от вкуса и количеството на ястието, дори и само една щипка месен екстракт е достатъчна.
Говеждият екстракт е изобретен от немския химик Юстус фон Либиг (1803-1873), за да се използва излишното месо в Уругвай и Аржентина. Юстус фон Либиг разработи метод, който позволява да се извлече екстракт от неизползваното мускулно месо, в който остават най-ценните хранителни вещества.
Екстрактът от месо на Либиг днес е тайна на професионалните и любителските готвачи. Някои...
...Нашият домашен зеленчуков бульон без добавки
Без мазнини. Веган
Зеленчуков бульон подправка
Приготвяне: като супа около 16 г = около 1 с.л. в 1 литър вряща вода, разбъркайте, оставете да заври и се насладете, или обогатете с добавяне на зеленчуци, паста, яйца, ориз, грис, фиде. Може да се използва и като универсална подправка за овкусяване, за фини сосове, супи, зеленчуци, печива, салатни...