... благородни гроздове, идващи изключително от големите тероари на Бургундия.
Винификация и отлежаване: само най-добрите сокове от пресоване са селектирани и винифицираниотделно. Отлежаване в иноксова цистерна за около 10 месеца, след което отлежаване на дъски за повече от 5 години и дегоржиране.
Дегустация
Температура на сервиране между 10° и 12 °C.
Вино за празник, то също така деликатно съпътства изискана кухня.
...Гроздето се събира от парцели с добра зрялост. Сортовете грозде се събират и винифицират отделно.
Съвет на енолога
да се сервира на 18°C
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Домейн: Винари на Алигнан Нефи
Апелация: Лангедок
Сорт: Каринян, Гренаш, Сира
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...