Консервас Анхелачу е пионер и лидер в своя сектор, благодарение на производството на рибни консерви по истински занаятчийски начин. Именно заради уважението и грижата към оригиналните и традиционни процеси ... Автентичната занаятчийска традиция обобщава философията на тази семейна компания.
... опаковката, покрийте с масло и консумирайте в рамките на 5 дни.
Лицата с непоносимост към риба да се въздържат.
Отнасяме се към нашите продукти с любов и уважение, и това ще усетите на вашата маса.
Съставки: 1 консерва RO-500 аншоа от Кантабрия, 1 буркан Бонито от Севера 220 гр, 1 буркан Пудин от кабрако 110 гр, 1 консерва вентреска от бяло риба в зехтин 111 гр и 1 консерва миди в марината от Галисийските заливи 112 гр.
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр...