...BIO VISTABELLA КАФЕ -- Нашите корени с кафето датират от 1894 г.
Всъщност нашият екип е разработил органичното изживяване с "Кафе Био Вистабела", което е избрано от нашия екип, избирайки най-добрите BIO-органични сортове зърна Арабика и Робуста; Органик Индия, Хондурас Арабика и Перу Арабика. За да получим уникална смес. Всички са произведени с най-висока технология;
От BIO-органичните плантации...
Caffè Giordano, основава своите корени на съответните си дядовци, които са били търговци "индустрианти", а сред търгуваните храни колониалните и особено суровите кафета са били тяхната страст. Компанията започва като малка реалност, която с постоянство е извършвала стриктен подбор на продукта и винаги е обръщала особено внимание на всички етапи от обработката, адаптирайки се към все по-иновативни ...
... имал важно място в производството на чист арабика или робуста кафе в последните години на 20-ти век. В момента Мадагаскар е изпреварен от други производители. Въпреки това, зърната от чист арабика или робуста кафе от Мадагаскар са висококачествени и много търсени на пазара, тъй като островът притежава много видове диви и ендемични кафеени дървета. Основното производство на Мадагаскар е кафе робуста.
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
...От повече от 40 години компанията GAGET (Био сертифицирана от Ecocert) развива своя опит в проектирането на уникални аромати за хранително-вкусовата промишленост. В своята високотехнологична лаборатория тя създава специални аромати, екстракти от кафе (Арабика, Робуста, смеси Арабика/Робуста), карамели (Ароматен течен карамел, Карамел с морска сол, Карамел с мляко) и плодови смеси (Цитруси, Жълти плодове, Червени плодове, Екзотични плодове, Моркови и Ревен), предназначени за пресни млечни продукти (десертни кремове, йогурти), сладоледи, замразени или млечни десерти, сладкиши и конфитюри.