...Майски гелев кускус, натурален кускус, бяла киноа, елда, перлен кускус, спелта, булгур и ръж. Готовите основи от зърнени храни и семена на "Майски" предлагат огромни възможности. В натурален вид или овкусени с други съставки, топли или студени. Те са идеалната гарнитура за вашите бюфети или барбекюта. На главната снимка са показани нашите зърнени храни в натурален вид, а на другата снимка сме се заели с тях креативно, напълно според вашите желания!
...2 Brothers® Premium Gin Malt е най-доброто от два свята. Дестилаторите използват същите традиционни методи и ботанически съставки, както при цитрусовия брат, но истинската иновация се крие в основата. 2 Brothers® Premium Gin Malt съдържа уникална смес от малцова ракия, произхождаща от ръж, ечемик и спелта. Тази уникална основа придава на джина богат, пълен вкус, което позволява той да се...
...Ангажиментът на DSEC за изграждането на заводи за биоетанол се основава на много специализирани технически знания за процесите на производство на етанол; в тази статия ще намерите по-подробно разбиране за горния процес.
В Европа и САЩ, съществуващите традиционни заводи за биоетанол от 1-во поколение обикновено преработват зърнени култури (царевица, пшеница, ръж и др.) и други суровини, съдържащи...
...Хрупкавият кристален ръж е произведен от покълнала ръж, която е печена с конкретна температурна програма, за да се подобрят реакциите на карамелизация в зърната. Той носи цветове на червеникаво кафяво, много силни аромати на подправен хляб и имитира сладостта на черния шоколад.
...просо, соя, овес, царевица. Пшеничното брашно и пшеничното смляно все още се смилат по занаятчийски начин. Това запазва най-добре вкуса и аромата. Целите видове брашно (пшеница, ръж, спелта) все още се смилат на автентични мелничарски камъни при някои състави.
Ние произвеждаме за занаятчийски пекарни и индустриални производители на бисквити широка и вкусна гама от: бяло хлебно брашно, бисквитно брашно, пшенични брашна, специални брашна и смеси. Брашното и брашното могат да бъдат произведени от много видове зърнени култури, като пшеница, ръж, овес, царевица, ориз и ечемик. Най-използваната зърнена култура е пшеницата.