...Структури с плъзгачи за плоскости (2x 8 нива) включени, двойно редови (600x400 EN или 530x325 GN1/1)
2 стъклени врати
Структура за плоскости (74 мм), подвижна
Врата от закалено стъкло (6 мм) с иноксова дръжка
Нагряване чрез защитени иноксови резистори
Регулируеми плъзгачи
Вътрешна GN купа (на дъното), за поставяне на вода и овлажняване на шкафа
Включвател On/Off
Механичен термостат (30° до 60°C...
... плотове за почистване от неръждаема стомана
- Превключвател и индикаторна лампа
- Ниска електрическа консумация
- Наличен в 230 V или 110 V.
- Термоостат 50°C до 300°C
- Термоостатично регулиране на нашите уреди до 300° Целзий за режим пиролиза
- Пълно завъртане до 180°: За равномерно разпределение на тестото и захарта
- Гаранция 1 година за електрическите компоненти
Характеристики на гофретата:
- Отпечатък: 4x6
- Размер: 67 x 115 мм
- Тегло на гофретата: 150г макс...
...която се върти свободно поради триенето на тестото с купата.
ROBUSTESSE
Устойчиво оборудване за непрекъсната употреба.
SÉCURITÉ
Включени са мерки за безопасност, за да се получи машина с висока производителност и напълно безопасна.
CONFORT D’UTILISATION
Леснота на употреба и простота на контролния панел.
POLYVALENCE
Нежната обработка на тестата осигурява допълнителна гъвкавост относно типа теста, които могат да се използват.
...Хрупкава кристална пшеница се произвежда от малцована пшеница, която е печена с определена температурна програма, за да се подобри карамелизацията вътре в зърната. Може да се използва като хрупкави добавки в шоколад, бисквити, зърнени изделия, както и за гарниране на много ястия.
... корпоративната политика. Постоянен контрол на качеството в нашата вътрешна лаборатория следи за качеството. Не е чудно, че бисквитите заслужават строго контролирания Biogarantielabel. Но Belkorn дори прави крачка напред. Понеже иска да произвежда не само с грижа за околната среда, но и за хората, компанията работи като първият белгийски производител в тясно сътрудничество с OXFAM. Belkorn пече бисквити с много грижа за качеството, околната среда и хората. Вкусни, здравословни бисквити...
... корпоративната политика. Постоянен контрол на качеството в нашата вътрешна лаборатория следи за качеството. Не е чудно, че бисквитите заслужават строго контролираната Biogarantielabel. Но BioKorn дори отива и една стъпка по-далеч. Поради желанието си да произвежда не само с грижа за околната среда, но и за хората, компанията работи като първият белгийски производител в тясно сътрудничество с OXFAM. BioKorn пече бисквити с много грижа за качеството, околната среда и хората. Вкусни, здравословни бисквити…...
Приготвянето на бисквити и сладкиши, от които всеки може да се наслади, е мечтата на Poppies. Затова продуктите на Poppies символизират споделянето на малко щастие, щедрост и уникална традиция, която датира от 1935 година. Въпреки че вече сме надраснали оригиналната малка пекарна Popelier, никога няма да се откажем от идеите на Майстор Пекаря за артезанално качество и обслужване на клиенти...
... са и истинска кафеена пекарна. Изберете от тяхната селекция, направена от висококачествени арабски зърна. Доказателство за тяхното занаятчийско кафе е все още автентичната кафеена пекарна до техните кафемашини.
Пекарна Доккс ООД е активна в 3 пазарни сегмента: специализирани пекарни, търговци на пазара и магазини за сирене и деликатеси, на които може да се предостави пълен асортимент от пресни продукти, включително хляб, малки хлебчета, виенски сладкиши, сладкарски изделия и бисквити. В момента обхватът на дейността е ограничен до Антверпен и Кемпен. Пекарна Доккс разполага с 24 Церевни Центра, включително 12 магазина на Доккс Пекарна. Компанията разпространява следните продукти: багети, сладкарски изделия, хляб, малки хлебчета, виенски сладкиши, франзели и малки бисквити.
...
Независимо дали става въпрос за хляб, бисквити или сладкиши, ние създаваме персонализирана смес за вас. Ние мислим заедно с вас и предлагаме решения за намаляване на разходите за храни, независимо дали сте занаятчийски пекар или управлявате индустриална пекарна. Освен нашата био гама, можете да се обърнете и към конвенционалната гама брашно и мелница в Мелниците на Оуденаарде.
... карамелизирани захарни кристали и подправки. Златен марципан е бадемов спекулаас, обогатен с леко запечени бадеми. Горчиво-сладък спекулаас от чисто тесто за спекулаас и марципанови елементи за ценители. Златен мед е меден спекулаас. Както подсказва името, в този спекулаас, обогатен с мед, част от тъмната захар е заменена с мед. Златното пълнозърнесто е пълнозърнест спекулаас, направен от автентично пълнозърнесто брашно, ароматни подправки и канелена кора.