... разнообразие от нюанси, вариращи от златист мед до тъмен кафяв. Износването им се изразява в различни следи и драскотини, които им придават естествена патина, каквато само рециклирането на дърво може да притежава.
С цел да запазим автентичността на нашите подове от стар дъб, Bois Antique не използва никакви обработки за реновиране на тези изключителни парчета. Нашите подове са налични в различни размери, готови да се присъединят към вашия дом, за да продължат дългия си живот.
... се отървете от евентуални тръни или клонки.
- Измивайте само ако е необходимо (при наличие на пръст), като преминавате гъбите под вода или ги избърсвате внимателно.
Готвене: винаги ги запържвайте на "висока температура" в тиган и ги консумирайте хрупкави, ако е възможно.
Съвети за съхранение
Гъбите от гората могат да имат различни характеристики в зависимост от периода на събиране или произхода си. Поради тази причина ние винаги се стремим да избираме най-устойчивите сортове, които...
... определен носител (цимент, мазилка, синтетични влакна, боя, ...).
В противовес на багрилата, пигментите са неразтворими. Следователно, пигментите остават под формата на малки частици и просто ще бъдат разпръснати в носителя, оцветявайки го.
Оцветяващата способност на пигмента зависи от финия размер на частиците, които го съставят. Общо казано, можем да кажем, че колкото по-фини са частиците, толкова по-висока ще бъде оцветяващата способност на пигмента.
Пигментът е подходящ само за определени приложения. Пигментът не трябва да реагира с носителя.
... очакванията на клиента. Освен това, Boost Nutrition CV произвежда оризово брашно, грис, крупа, счукан ориз и оризови люспи. Нашите продукти са предназначени както за търговия на дребно, така и за хранителната индустрия и кетъринг. В зависимост от типа клиент и вида продукт, Boost Nutrition CV предлага широка гама от опаковки, които могат да бъдат опаковани както под собствена марка, така и под марката на клиента. За индустриална употреба, оризът се доставя на едро или опакован в единици от 25 кг до 1 тон.