... ценни и оригинални. За да се гарантира също така привързаността към тероара, ечемикът, използван за производството на бира, се отглежда в нашата собствена ферма в Гораен.
Модерност, защото съвременният и ефективен работен инструмент позволява стриктно спазване на хигиенните правила и производство с постоянна качество и вкус. Модерност също и в начина на подход към пазара: много бири от Brunehaut са наградени на международни конкурси и днес са налични в 25 различни държави. Открийте нашата бира Brunehaut и бирата от абатство Св. Мартин.
Производството на занаятчийска бира от местен произход, варена с натурални регионални продукти. Ячемикът се отглежда от двама фермери на земите на селото, на 1 км от пивоварната, и се преработва в малц в малцоварната на Château, разположена на 7 км от Басекл. Хмелът частично произлиза от хмелови насаждения, отглеждани на територията на пивоварната. Дървото, историческо наследство на мястото, ще бъде използвано за производството на бъчвив пивоварната. Изборът е паднал на тополата, дърво от Хенот. Нашите бири: La Diôle и La Basèque.
...RODENBACH е "фламандското червеникаво бира", признато за Традиционен Регионален Продукт. Смесената основна ферментация и отлежаването в дъбови бъчви (фудри) му придават меко-кисел вкус и сложна плодова нотка, подобно на вино. RODENBACH се състои от 3/4 младо и 1/4 бира, отлежавала 2 години в дъб. RODENBACH е много освежаваща и стимулираща апетита: перфектният аперитив!
RODENBACH Alexander е...
...50 години домашна пивоварна - геузестекерия. Арманд Дебелдер събира автентичен ламбик, за да създаде искряща стара геуза и дълбочервена стара крикова бира. Изненадващи вкусове на занаятчийска бира, както е било варено и отлежавано в дъбови бъчви от стари времена. Нашите бири: Арманд'4, Zwet.be, Арманд'Дух, Стара геуза, Винтидж геуза, Стара крикова бира, Стара Шарбеекска крикова бира, Дошел, Беерсел Блон, Беерсел Лагер.
Всички наши занаятчийски бири са произведени по традиционни методи, с чист малц и хмел, без добавяне на подправки, карамелизирана захар, усилватели на вкуса, оцветители, консерванти или каквито и да било други добавки. Бирите са вторично ферментирали в бутилки или бъчви, нефилтрирани и непастьоризирани. Бири: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Разположена в Биргес (Ребек), в долината на Сена, Гьозерия Тилкуин е единствената гьозерия в Валония. Гьозерия, или Geuzestekerij на нидерландски, е предприятие за смесване на гьоз с традиционен метод (или Oude Geuze). Прясно сварените мъстове се закупуват от различни производители в региона (Пажотенланд и Брюксел) и се поставят в дъбови бъчви за ферментация и отлежаване в продължение на 1, 2 или...