...Нашите зехтини с марка OliveOilsLand®, произведени с техника на студено пресоване в нашето съоръжение, където стандартите за безопасностна храните се защитават на най-високо ниво и в неръждаеми резервоари, които не контактуват с въздуха, предлагат приятно усещане на небцето с уникалния си вкус. Те също така са известни сред хората като Вкусът на Егейското зехтин.
Естествено екстра върджин зехтин...
... на нашата страна като много важен член на международната общност за маслинови и маслени продукти. Нашата компания има най-голям дял в зелените маслини от Халкидики и по-малък в маслините от Каламата. Също така предлагаме екстра върджин зехтин, само зехтин от зелени маслини, получен от студено пресовани маслини, от двуфазни маслени мелници в района.
... процеси по системата за управление на качеството ISO 9001: 2000. Качеството и надеждността в хранителната безопасност са удостоверени с BRC и IFS системи за безопасностна храните. Разнообразни продукти от бамя и печен патладжан внасят различни вкусове в вашите кухни. Идеал Земеделие внимателно обработва най-добрите маслини от района на Ахисар, считан за център на културата намаслините, и от...
... олефициото за смилане, което се извършва в рамките на 24 часа. Процесът на обработка и цялото съоръжение спазват всички действащи норми за безопасност. Компанията се гордее също така с престижната сертифицирана система за качество UNI EN ISO 9001:00.