...Артишок
Сезонът на прибиране на артишок започва от средата на януари до април. Най-висококачествените артишоци обикновено се намират през януари и февруари, и те обикновено са по-малки по размер в сравнение с тези, събрани през другите периоди на сезона на прибиране.
Видове маринован артишок:
1: Четвърт артишок: Диаметър 2*3 см & 2.5*3.5 см & 2.5 * 4 см
2: Сърца артишок: 25 до 35 кг/п.
3: Дъно артишок: Диаметър 3*5 см
4: Нарязан артишок: U-образен артишок, артишок Фитина, дебелината на нарязания артишок е 0.5 см.
...Нашата история започна през 2008 г., движена от страстта към маслините, в губернаторството Шаркия. Започнахме с производството на маслини, постоянно стремейки се да развиваме нашето производство чрез иновационни технологии и най-новото оборудване за рязане, сортиране и опаковане.
Разширяване на продуктите и пазарите
С времето продължихме да растем и да разнообразяваме нашата продуктова линия...