... произвежда както измиващи, така и натурални кафета.
Ахаду е предприемач и един от основателите на ръководния екип на Етиопската стокова борса. През 2000 година той напуска ECE и решава да инвестира сам в ферма, за да произвежда изцяло кафе от специалитет.
Той намира перфектното място, разположено в известната зона Кафка, считана за абсолютната родина накафе Арабика. Той решава да стартира операция...
...за да се постигне кадифен финален резултат.
ПЕЧЕНЕ
Бавното и ръчно печене позволява перфектна карамелизация на захарите, присъстващи в зърното, придавайки на кафето сладък и приятен послевкус. След печенето, охлаждането се извършва отделно за всяко произход.
Този метод гарантира, че кафето запазва отличителни нюанси на аромати и вкусове, които след това се балансират, за да се постигне перфектна хармония в чашата.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Кадифено еспресо кафе с разнообразие от послевкусове като портокалов цвят, печени фъстъци и папая.