...Кардамоновият прах HT е подправка, обработена при висока температура, известна със своя сладък, цветен и леко цитрусов вкус. Перфектен за печене, десерти и подправкови смеси, той добавя екзотичен и ароматен нюанс, който подобрява както сладките, така и солените ястия с уникалния си, ароматен профил.
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии.
Опаковките са налични под формата на бутилка от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване.
Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкарски изделия, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечни продукти, бисквитни изделия.
... сложност на продуктите. Освен това, метил евгенол има приложения в хранителната индустрия като ароматизатор в различни храни и напитки. Въпреки това, поради опасения относно безопасността му в големи количества, употребата му е регулирана в много региони. В научните изследвания се изучават неговите биоактивни свойства, включително антимикробни и антиоксидантни ефекти, което разширява значението му в областта на химията и биологията.
CAS:93-15-2
КОНТЕЙНЕР:5кг. 25кг. 200кг. IBC...
... безцветна или бледожълта течност с интензивен аромат на анасон.
Свойствата на етеричното масло от зелена анасон включват антиспазматични, карминативни, експекторантни, стимулативни и диуретични свойства. То се използва широко в хранителната индустрия като ароматизатор, особено в ликьори, безалкохолни напитки, печива и сладкарски изделия.
Също така се използва в козметичната и фармацевтичната...
... за ремонта на Лондонския мост.
Употреба: семената от анасон се използват в сладкарството и като ароматизатор в алкохолни напитки, включително узо и анасет. Семената могат да се използват за ароматизиране на бисквити, сладкиши и десерти.
Опаковка: 250 г, 500 г и насипно...
...Аромати за различни хранителни приложения:
- сладки и млечни, напитки, солени
- течни или на прах
- халал/кошер
- натурални или изкуствени / екстракти от аромати / био подходящи аромати
Например бекон, трюфели, йогурт, малини, цитруси и др.
... подправка. Той се използва в чайове, като ароматизаторза зеленчуци, в бонбони и алкохолни напитки, но също така се обработва в оцет (като кисели краставички).
h2>Здравословни свойства на джинджифила
Джинджифилът е известен със своето противовъзпалително действие и положителния си ефект…...
...Отличен начин да придадете на храната желаната вкус и аромат е да използвате хранителен аромат. Хранителните аромати KREDA ще се справят перфектно със задачата си. Проектирани да добавят вкус и аромат към десерти, сладкиши, сладолед, безалкохолни напитки и други продукти.
...Екстракт от Мадагаскарска Bourbon ванилия с отличителен чист цветен аромат
С екзотичен аромат направо от бутилката, нашият екстракт придава прекрасен мек вкус и аромат на ванилия, когато се добави към сладолед, торти, бисквити и др.
Екстрактът от ванилия вече се използва широко като ароматизатор в сладки храни, напитки и фармацевтични продукти, за да се получи основният вкус и аромат...
...Ароматът на етеричното масло от анасон (звезден анасон) е изненадващо топъл, сладък, весело-подобен, с нотки на пепел. Върховият тон е студен-свеж, подправен сладък базов с топъл завършек. Като подправка се използват както плодовете, така и семената на звездния анасон. Това е традиционна подправка в индийската и китайската кухня. Широко се използва като ароматизаторза алкохолни напитки. В...