Франция, Roubia
...Биологична култура. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани иноксни съдове, Използване на местни дрожди. Отлежаване в терморегулирани иноксни съдове, Техническа коркова запушалка. Глинесто-калциеви почви. Око Цвят виолетов, наситен, с виолетови отблясъци. Нос Леки аромати на касис, леки аромати на пресни плодове, деликатни аромати на малини. Съчетания с храна и вино Скара от червени меса, Скара от бели меса Температура на сервиране: 16° - 17° Цвят: Червен Сорт: Синсо, Сира Алкохол: 12,5% Обем: 75 cl (Бутилка)...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play