Продукти за baroke надолу (4)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
Гарагардо екологично лагер 330 мл

Гарагардо екологично лагер 330 мл

Гуре олибондоен арасында хазитако гарагарез егиндако артистай гарагардоак дира, малта, лупулуarekin и олива-зукуarekin (олива-зукуарен утерен дисолбагарри ден затiarekin егиндakoa).
Morcillol 027

Morcillol 027

Смес от добавки, подправки и подправки, предназначена за месарски изделия, за производството на термично обработеното месо, наречено "Морсила". Формат: чанта 5кг
Тераж 2018

Тераж 2018

Чистота, Текстура, Изразяване на тероар Свежо вино с голяма чистота и текстура, с аромати на бор и планината Хумиляно 13 ºC Температура на сервиране ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Над 30 години ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавано в фудр СОРТ ГРОЗДЕ: Монастрел на собствен корен