Панатела
В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбови бъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви.
Око
Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци.
Нос
Дървесен, елегантен, плодово.
Устата
Хармоничен, деликатен, кадифен, с фини нотки на черен трюфел, нотки на къпина, нотки на препечен хляб, щедри дървесни нотки, фини танини, прецизни танини, кръгъл, леко минерален, структурирано тяло, дълга персистенция.
Съчетания с храна и вино
Червени меса в сос, Касулет
Температура на сервиране: 8° - 10°
Цвят: Червен
Сорт: Гренаш, Сира
Алкохол: 14,5%
Обем: 75 cl (Бутилка)